ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/12


Η Άπνοια κέρδισε το κοινό στην βραδινή προβολή στο Ολύμπιον ενώ το πάρτυ προσωπικού ήταν από τα πιο πετυχημένα της φετινής διοργάνωσης. Για τα υπόλοιπα που συνέβησαν χτες υπάρχουν δύο ξεχωριστά posts που ακολουθούν με βίντεο, φωτογραφίες και σχόλια. Στο τελευταίο post με προτάσεις δεσπόζει φυσικά η παρουσία της Σουζάνε Μπίερ. ¨οπως επίσης και τα διλημματα για τις επιλογές που μπορεί να κάνει ο θεατής όταν έχει στο πρόγραμμα πολλές επιλογές την ίδια ώρα προβολής!

IN A BETTER WORLD



Ο κοσμοπολιτισμός μιας σπουδαίας Ευρωπαίας σκηνοθέτοδος, της Σουζάνε Μπίερ, συναντά το μελόδραμα, την αγωνία, την περιπέτεια σε αυτή την ταινία που κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ θεσσαλονίκης. Η σκηνοθέτις θα είναι παρούσα και θα τιμηθεί με τον Χρυσο Αλέξανδρο.

ΚΑΝΕΝΑΣ



Την ίδια ώρα στην Τ. Μαρκετάκη ο Θεσσαλονικιός Χρ. Νικολέρης παρουσιάζει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του. Μετά μια σπουδαία βραβευμένη διαδρομή ως μικρομηκάς και σκηνοθέτης εξαιρετικών βιντεοκλιπ, με την τηλεσειρά "Άγρια Παιδιά" να κλέβει τις εντυπώσεις πριν από 2 χρόνια (παρά το άδικο ξαφνικό κόψιμο της) και το ντοκιμαντέρ - παρουσίαση της δράσης του "Θεσσαλονίκη Αλλιώς" ο "Κανένας" έρχεται σε πρώτη προβολή για να γίνει το γεγονός του 51ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης . Στα συν της ταινίας και η μουσική των Prefab. Quartet, τους οποίους έτσι κι αλλιώς τις κινηματογραφικές μουσικές, και το γενικότερο στυλ που παραπέμπει εκεί, αγαπάμε ιδιαίτερα. Καλή επιτυχία στον Χρ. Νικολέρη και στους συνεργάτες του!

ΣΙΩΠΗΛΕΣ ΨΥΧΕΣ




Άλλη μια ρώσικη ταινία σε αυτο το φεστιβάλ, που σίγουρα θα αρέσει στο κοινό. Οι "Σιωπηλές Ψυχές" διατρέχουν τη ρωσική στέππα και τις μυστηριακές παραδόσεις της, κάνανε την πρεμιέρα τους στη Βενετία πριν 3 μήνες και έρχονται στη Θεσσαλονίκη για να τους συγκινήσουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ