ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 09/12

ΑΠΝΟΙΑ του Άρη Μπαφαλούκα



Η δεύτερη συμμετοχή μας στο Διεθνές Διαγωνιστικό είναι ένα καλογυρισμένο ψυχολογικό δράμα που εξελίσσεται εντός και εκτός νερού. Προσέξτε την ερμηνεία του Σωτήρη Πάστρα ενώ και η μουσική του Νίκου κυπουργού δίνει την απαιτούμενη ατμοσφαιρική διάσταση. Καλή επιτυχία στον Άρη Μπαφαλούκα!

45 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ του Στράτου Τζίτζη



Αν θέλετε να δείτε μια ταινία του ελληνικού τμήματος φέτος δείτε αυτή! Η γενιά των 500 και 700 ευρώ σε όλο της το μεγαλείο. Μια γενιά ικανή για το καλύτερο αλλά κυρίως για το χειρότερο. Ο Στράτος Τζίτζης επιστρέφει σχεδόν μια δεκαετία μετά το λατρεμένο "Σώσε με" και αναδεικνύεται στην τρίτη ταινία του σε έναν σπουδαίο κινηματογραφιστή ενώ η πρωταγωνιστρια Έφη Λογγινου θα σας γοητεύσει όχι μόνο με την παρουσία της αλλά και με το βάρος της ερμηνείας της

ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ της Ντορότα Κετζεζάφσκα



Αν σας θυμίσει κάτι από την γλυκιά μελαγχολία και τον ουμανισμό του Κριστόφ Κισλόφσκι τόσο το καλύτερο! Η ντορότα Κετζεζάφσκα θα λάβει το Χρυσό Αλέξανδρο ενώ αμέσως μετά θα δείτε το καλύτερο δείγμα μιας από τις καλύτερες γυναίκες σκηνοθέτιδες της περίφημης κινηματογραφικής Σχολής του Λοτζ(Ζανούσι,Πολάνσκι, Κισλόφσκι, κ.α.)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ