Ο εθνικός ύμνος του Καζακστάν, ο Μπορατ και ο Ρίκι Μάρτιν!

Το Καζακστάν μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να περάσει στην επικαιρότητα χάρη σε 2 απίστευτες γκάφες που έγιναν με τον εθνικό ύμνο της χώρας σε 2 διαφορετικά αθλητικα meeting.

Η πρώτη συνέβη σε ένα Φεστιβάλ Σκι στο Κοσταναϊ, μια ορεινή επαρχία του Καζακστάν, όταν ο έπαρχος της περιοχής κήρυξε την έναρξη των αγώνων. Τότε έκανε την εμφάνιση του ο δαίμων της ηχοληψίας...



Η δεύτερη συνέβη πριν 2 ημέρες στο αραβικό πρωτάθλημα σκοποβολής που διεξήχθη στο Κουβεϊτ. Μια αθλήτρια του Καζακσταν κέρδισε χρυσό μετάλλιο και φυσικά περίμενε την απονομή και την έπαρση της σημαίας με τον εθνικό ύμνο. Μόνο που οι διοργανωτές είχαν άλλα σχέδια αφού μπέρδεψαν τον ύμνο του Καζακστάν με ένα τραγούδι παρωδία που είχε γράψει ο Σάσα Μπάρον Κοέν ως ύμνο του Καζακστάν στην ταινία του "Μπόρατ". Ευτυχώς η αθλήτρια κράτησε την ψυχραιμία της αλλά τέτοια τρολιά δεν έχει ξαναγίνει!



Ατελείωτο respect για τους διοργανωτές των δύο meeting, που το κατόρθωμα τους θα διδάσκεται ως ξεχωριστό case study στην μεγάλη των τρόλ σχολή! Θεούληδες!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ