ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΘΒΕ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΑΜΗ


Ο Δημήτρης Μαραμής τα τελευταία χρόνια έχει κάνει το Αθήνα-Θεσσαλονίκη σαν είναι Πειραιάς - Κηφησία. Συναυλίες, παρουσιάσεις και μια σταθερή παρουσία στις παραστάσεις του Κρατικού μας δίνουν την προνομιακή ευκαιρία να απολαμβάνουμε το ταλέντο αυτού του εξαιρετικού μουσικού. Έχω παρουσιάσει αφιέρωμα και συνέντευξη του σχετικά πρόσφατα και μπορείτε να πάρετε μια ιδέα αν ψάξετε στο μενού πλαγίως στην κατηγορία ΙΝΤΕΡΒΙΣΤΑ το όνομα του.

Αυτή την φορά ο σκοπός της επίσκεψης του στην Θεσσαλονίκη σχετίζεται με την σύνθεση της μουσικής για την θεατρική παράσταση "Ματωμένος Γάμος" του Φ.Γ. Λόρκα που ανεβάζει το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη.


Ο Ιορδανίδης αντιμετώπισε από την αρχή το έργο με πολύ προχωρημένες ιδέες γεγονός που βοηθάει, απ' όσο ξέρω και η μουσική του Δημήτρη Μαραμή. Στα συν της παράστασης η παρουσία της Αντιγόνης Βαλάκου ενώ ο θίασος αποτελείται από μερικούς από τους νέους πρωταγωνιστές του Κρατικού και όχι μόνο. Μια παράσταση γεγονός για την φετινή άνοιξη στην Θεσσαλονίκη.

ΥΓ: ¨Οσοι βέβαια είστε στην Αθήνα έχετε μια επιπλέον ευκαιρία να απολαύσετε τις θεατρικές μουσικές του Δημήτρη Μαραμή πηγαίνοντας να παρακολουθήσετε στο Θέατρο Χώρα το "Ελντοράντο", που αποτελεί και την πρώτη θεατρική σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Γιάνναρη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ