ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Καταπληκτική ιδέα! Τελικά όντως έχουμε την φαντασία στην εξουσία! Και αφού σήμερα, μια αδιάφορη Κυριακή, που σιγά μην πλήρωσει εισητήριο η θεία Ελπίνίκη για να πάει απο νωρίς στην εκκλησία, δώσατε τζάμπα εισητήριο (αντί να περάσετε κανένα εξτρά επίδομα για τις πολύτεκνες μητέρες αλλά και τις άλλες εργαζόμενες γυναίκες που καθημερινά αγωνίζονται και φτύνουν αίμα για να κάνουν πράγματα που εσείς - ω φωτισμένοι! - δεν τα διανοείστε ότι γίνονται αφού δεν έχετε επαφή με την καθημερινότητα του πολίτη) έχω να σας κάνω την εξής πρόταση:

Σε μια εβδομάδα που είναι η παγκόσμια ημέρα της μπριζόλας και της πεολειχίας δώστε δωρεάν σπαλομπριζόλες. Για τα υπόλοιπα αφήστε το πάνω μας, έτσι κι αλλιώς φροντίζετε εδώ και καιρό!

ΥΓ: "Χρόνια μας πολλά κορίτσια" την άκουσα να λέει από την συχνότητα του ραδιοφώνου. Μα πόσο ηλίθια μπορεί να είναι αυτή και άλλες τόσες (που θα τρέξουν σήμερα να γεμίσουν τα κωλάδικα με τα ladies night). Δυστυχώς για εσας κορίτσια που γιορτάζετε δεν είναι γιορτή, είναι μέρα τιμής και προβληματισμού.

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
koita, kai to eisithrio, an htan se treno 'h aeroplano, kala 8a htan, alla se bus? ti psuxh exei ena 50 lepto? ti einai o kavouras ti to zoumi tou!
alla pera apo auto, san polles pagkosmies meres mazeurthkan, kai epeidh pisteuw pws opou pagkosmia mera= problem, serious problem, lew na doume ti 8esh exoun oi gunaikes sth ellhnikh koinwnia kai meta na kanoume kai kamia free volta me ton oas8!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ