Oscar Live Blogging

02.30 : Ξεκινάμε τον σχολιασμό των 84ων Όσκαρ! Η παρέλαση στο κόκκινο χαλί έχει ήδη ξεκινήσει.




02.31:  Ο "Δικτάτωρ" Σάσα Μπαρόν Κοέν τα σπάει στο κόκκινο χαλί!


02.35 O Ζαν Ντιζαρντέν με φοβερή άνεση στο κόκκινο χαλί. Προβάρει πόζα λίγο πριν το Όσκαρ Ά Ανδρικού?

02.51 Για οποιον ενδιαφέρεται το Ολύμπιον μεταδίδει τα Όσκαρ μέσω του Novacinema1 έχει ήδη τιγκάρει (πλατεία και εξώστες)

03.36 Εξαιρετικό ανοιγμα για τον Μπιλι Κρισταλ!

03.39 Με τον αγαπημενο κλασικο τρόπο του ο Μπίλι Κρίσταλ κάνει καταπληκτικό άνοιγμα στην φετινή απονομή. It's a wonderful time for Oscar!


03.42 Τομ Χανκς επι σκηνης για να δωσει Βραβεία Φωτογραφίας και Καλ. Διευθυνσης στο Hugo! 2 μαζεμένα στη σειρά για την ταινία του Σκορτσέζε. Δυσυτυχώς το Δέντρο της Ζωής έχασε το μοναδικό σίγουρο βραβειο της βραδιάς

03.52 Καμερον Ντίαζ και Τζει Λο για το βραβείο ενδυματολογίας  στο The Artist! Και βραβείο μακιγιαζ στη Σιδηρά Κυρία!

04.00 Βίντεο με σταρ που πειργράφουν την 1η εμπειρία τους στο σινεμα. Τα βιντεάκια αυτά, που παιξανε 2-3 μέσα στην τελετή θυμίζουν αγαπημένες κινηματογραφικές σκηνές, ταινίες που έκαναν εντύπωση σε γνωστούς σταρ.

04.02 Με εξαιρεση την Φωτογραφία όλα τα υπολοιπα Όσκαρ που δώθηκαν είναι προβλεψιμα

0406 Καλυτερη ξενόγλωσση ταινία από την Σάντρα Μπούλοκ στο Ένας Χωρισμός !(μετά από εφέ γνώσεων με κινέζικα). H πρώτη ιρανική ταινία με όσκαρ (μια ενδιαφερουσα στιγμή για τα όσκαρ)

04.11 Β γυναικείος ρόλος από τον κρίστιαν Μπεϊλ στην Οκτάβια Σπένσερ για την σοκολατόπιτα της στις Υπηρέτριες! Συνταγή επιτυχιας! Όποιος έπαιξε τα λεφτά του στην Οκτάβια Σπένσερ για τον αν θα είναι η πρώτη που θα κλάψει στην απονομή μόλις κέρδισε!

04.20 βίντεο με σκετς δοκιμαστικης προβολής ΄που θετές θαβουν τον Μάγο του Οζ. Χαριτωμένο

04.23 Βραβείο μοντάζ στο Κορίτσι με το τατουάζ (να η σουπερ έκπληξη!)

04.25 Βραβείο sound editing και sound mixing στο Hugo (4 μέχρι στιγμής η ταινία του Σκορτσέζε)

04.45 Μετά από ένα εντυπωσιακό νουμερο από το  Cirque de soleil το βραβειο ντοκιμαντέρ και ένα ντοκιμαντέρ που γυρίζει ο Ρ Ντάουνι Τζ! Οι Γουαϊστιν κάνανε το θαύμα τους! Best Documentary: Undefeated


04.49 Και Καλύτερο Animation στο Rango!


04.55 Οπτικά εφέ στο Hugo. Η ταινία του Σκορτσέζε μόλις έπιασε ταβάνι με 5 Όσκαρ (στα 11)


05.00 B ανδρικός ρόλος στον Κριστοφερ Πλάμερ. Φήμες θέλουν τον Θείο Όσκαρ να πηγαίνει στην ίδια κλινική με τον Πλάμερ για ανάλυση ουρων! Ίδια ηλικία ε΄χουν έτσι κι αλλιώς!


05.12 Όσκαρ μουσικής στον ΛΟΥΝΤΟΒΙΚ ΜΠΟΥΡΣΕ για το Artist!!!





05.20 Όσκαρ τραγουδιού στο Man or a Muppet. Κι αφού το ακούσετε θα το ξεχάσετε!





05.25 Όσκαρ διασκευασμένου σεναρίου Σστον Αλεξάντερ Πείν για τους Απογόνους! ϊσως το μοναδικό Όσκαρ για την ταινία (να δουμε αν θα παρει και Α ανδρικου ρόλου). Και η ατάκα των Όσκαρ από τον πείν σε άπταιστα ελληνικά που λέει στη μαμά του "Se agapo poli"!


05.29 Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου στον Γούντι Άλλεν για το Μεσάνυχτα στο παρίσι! Και φυσικά απέχει!


05.38 Οι "Φιλενάδες" παρουσιάζουν τα βραβεία μικρού μήκους


05.52 Όσκαρ Σκηνοθεσίας στον Μισέλ Χαζαναβίσιους για το Artist! Εύγε Ακαδημία! Ο Σκορτσέζε για να φτάσει στο Όσκαρ έφτυσε ιδρώτα! Ο Πεϊν, ο Φιντσερ, ο Μάλικ έχουν άκομα μέλλον!


06.10 In memoriam με πλήθος απουσιών. Συγκινητική η αναφορά στον Κακογιάννη. Το ελληνικό twitter αναρωτιέται για την απουσία Αγγελόπουλου. Δεν έχει προταθεί όμως ποτέ για όσκαρ άρα είναι άκυρη η απορία.


06.15 Α΄ Ανδρικός ρόλος στον Ζαν Ντιζαρτέν για το Artist! Ο πρώτος Γάλλος ηθοποιός με Όσκαρ Α ανδρικού ρόλου (αλλά για μη γαλλόφωνη ερμηνεία)


06.39 Καλυτερη ταινια στον Artist. Η πρώτη βωβή ταινία με Όσκαρ καλ. ταινιάς από το 1929, η πρώτη ασπρόμαυρη από το 1994, η πρώτη γαλλική ποτέ!  Όπως και να το κανουμε γράφει ιστορία!


06.40 Η 84η απονομή των Όσκαρ μόλις τελείωσε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ