Man At Sea on Berlinale - Trailer and one interview of the director C. Giannaris on Deutsche Welle

61st Berlinale has already began and Greek Cinema is in Berlin! Today is the world premiere for the greek-albanian production "Amnesty" by Bujar Alimani.

Next Monday is also the World Premiere for the Constantine Giannaris new film which is titled "Man At Sea". Take a look on film's trailer and listen to one interview of C. Giannaris on Deutsche Welle.

Man At Sea

Greece, 2010, 93 Min
English, Greek, Farsi

Director : Constantine Giannaris

Cast : Antonis Kaystinos, Theodora Tzimou, Konstantinos Avarikiotis, Stathis Papadopoulos, Thanasis Tatavlalis

Section: Panorama Special

---------------------------------

Η φετινή 61η Μπερλινάλε ξεκίνησε ήδη. Δυστυχώς φέτος δεν θα είμαστε εκεί αλλά ευτυχώς ο ελληνικός κινηματογράφος είναι παρών και οι ελληνικές ταινίες θα συζητηθούν αρκετά όπως φαίνεται.

Η "Αμνηστία" του Μπουγιάρ Αλιμάνι έκανε ήδη την πρεμιέρα της σήμερα ενώ την Δεύτερα σε παγκόσμια πρώτη κάνει την (δημοσιογραφική) προβολή της η νέα ταινία του Κωνσταντίνου Γιάνναρη "Man At Sea". Περισσότερα με εντυπώσεις από τον διεθνή Τύπο θα δούμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Για την ώρα πάρτε μια ιδέα από το τρεϊλερ της ταινίας που ήδη ανέβηκε στο ιντερνετ


αλλά και μια συνέντευξη του σκηνοθέτη στην Deutsche Welle στο ειδικό ένθετο Inspired Minds. Η συζήτηση γίνεται στα αγγλικά αλλά έχει εξαιρετικο ενδιαφέρον.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Tο trailer είναι πολλά υποσχόμενο και η ταινία μοιάζει να είναι εντυπωσιακή.
Ο χρήστης igkros είπε…
Ελπίζω πως θα είναι πράγματι εντυπωσιακή. Άλλωστε ο Γιάνναρης έχει μια θαυμάσια διαδρομή και όλες οι ταινίες του είναι δυνατές

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ