Crazy Heart και Toy Story 3 οι νικητές των κινηματογραφικών βραβείων στα Γκράμι 2011


Ένα από τα καλύτερα σάουντρακ της περσινής χρονιάς, το Crazy Heart και ο συνθέτης του, ο T- Bone Burnette είναι ο μεγάλος νικητής των Γκράμι στην κατηγορία Fim/TV/Media.



Χάρη στο υπέροχο σάουντρακ που συνέθεσε πέρυσι για την ομώνυμη ταινία (Crazy Heart) κέρδισε τα βραβεία Best Compilation Soundtrack Album ενώ το Weary Kind (που πέρυσι είχε κερδίσει το Όσκαρ τραγουδιού) πήρε το βραβείο Best Song for Motion Picture, Television or Other Visual Media.



Στην κατηγορία Best Score Soundtrack ο Ράντι Νιούμαν προσέθεσε άλλο Γκράμι στη συλλογή του, το πέμπτο κατά σειρά για την μουσική επένδυση του Toy Story 3, το οποίο είναι επίσης υποψήφιο για Όσκαρ τραγουδιού (το We belong together). Για τα μουσικά Όσκαρ θα πούμε περισσότερα προσεχώς καθώς ξεκινάμε σύντομα και την αναλυτική παρουσίαση των υποψηφιοτήτων


Tέλος επειδή προσωπικά δεν έχω και σε μεγάλη υπόληψη τα Γκράμι με ευχαριστεί το γεγονός ότι σε μια από τις μεγάλες και σοβαρές βραβεύσεις της βραδιάς, αυτή του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, ξεχώρισε μια υπέροχη αισθαντική τζαζ φωνή όπως η Εσπεράντζα Σπάλντινγκ. Ελπίζω κάποια στιγμή να την δούμε και από κοντά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ