ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΕΝΤΟΥ


Αγαπητέ Κε Σπηλμπέργκ,

Έμαθα πρόσφατα πως παραιτηθήκατε από την θέση σας στο ΠΕΚΙΝΟ 2008 και ομολογώ πολύ "λυπήθηκα". Είναι αλήθεια πως οι φίλοι μας οι Κινέζοι θα στενοχωρέθηκαν και αυτοί αλλά αφού τους αντέχει ακόμη ο Ζανγκ Γιμού, δεν βαριέσαι. Τελοσπάντων δεν σας θυμήθηκα για να σας πω για τα δικά σας αλλά για τα δικά μας.

Ο λόγος που σας στέλνω αυτή την επιστολή είναι για να σας γνωρίσω ένα μεγάλο ταλέντο που έχουμε στην χώρα μας. Το ονομά του είναι Panikas. Εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχει χάσει ευκαιρία να μας δείχνει τα πολύπλευρα ταλέντα του αλλά νομίζω πως τώρα φάνηκε πέρα για πέρα η μεγάλη κλίση που διαθέτει μπροστά στον φακό. Ξέρει να τραγουδάει (λαϊκα και ποντιακά), παίζει ποδόσφαιρο με τον Ζαγοράκη (Euro 2004 you know?), πάει σε πλήθος εκδηλώσεων (άρα δεν θα έχει πρόβλημα να τον στείλετε και στα Βατόμουρα αν γυρίσετε μαζί καμία πατατιά).

Θα ήθελα λοιπόν να σε παρακαλέσω να ξεχάσεις τους διάφορους τυχάρπαστούς Χάρισον Φορντ και να προτιμήσεις για τον ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ νο5 τεμέτερον παιδίον. Επίσης ήθελα να σου ζητήσω αν θες να ρωτήσεις και τον Τομ (Χανκς) αν χωράει το παιδί μας σε καμιά νέα ελληνικοαμερικάνικη υπερπαραγωγή τύπου Νία Βαρδάλος και τα ρέστα παγωτό. Αν χρειαστείς συστατική επιστολή ρώτα τον Άρνολντ (Σβαρτζενέγκερ). Αυτός ξέρει!

Για την ώρα σας επισυνάπτω μερικές πόζες από τον τελευταίο του ρόλο, που σπάει ταμεία (από την ταινία Ο ΖΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΣΕΡΙ ΣΟΧΟΥ)


Σχόλια

Ο χρήστης Maria Mikro Analogo είπε…
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Δεν παίζεσαι, μιλάμε...
Φιλιά και καλή εβδομάδα! :D
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απαιτώ βίδεο!!!!Τον αδικείς μόνο με foto!Θέλω ν'ακούσω οπωσδήποτε το Zoro να υπερασπίζεται τα εθνικά μας δίκαια.Μοναδικό ντοκουμέντο...

ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΑ ΥΠ.ΕΞ. ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

(Χωρις πλακα νομίζω ότι θα ήταν ο πλέον κατάλληλος,αποτυπώνει με μοναδική ακρίβεια το επίπεδο σοβαρότητας της χώρας μας...)

Έφη
Ο χρήστης igkros είπε…
@μαρια

Εσύ για να γελάς μάλλον έγινες καλά και αυτό μου αρέσει.

Φιλιά

@Έφη

Τι υποννοείς αγαπητή? Ότι δεν έχουμε σοβαρότητα ως χώρα? Δεν χρειάζεται βέβαια να απαντήσω τα αυτονότητα...(Άλλωστε ζείτε τον δικό σας μύθο και εσείς εν Ελλάδι, όπως όλοι μας!)
Ο χρήστης καλημέρα είπε…
Κάτω τα χέρια από το τεμέτερον το παιδάν, το πουλόπο'μ! Βρε, άμα ήξεραν να κάνουν όσα κάνει, κι άλλοι πολιτικοί, και ουχί μόνο εγχώριοι, ισόβιοι θα ήταν, σχολή έχει ανοίξει, όχι αστεία... Τώρα θα μου πεις όλες οι χώρες Ελλάδα είναι κι όλοι Έλληνες; Εδώ δεν μπορώ να πω τίποτα...τι θα μπορούσα αλλωστε...
Ο χρήστης Ευτυχία είπε…
άντε και του χρόνου να ντυθεί Ρομπέν των Δασών - Ο ήρωας με το κολάν!!!


θεέ μου πως τα κρατάς τα κεραμύδια ξεκάρφωτα!!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ