Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!


Και φυσικά Παρασκεύη βγαίνουμε... Φεστιβάλ , σωστά Μέρσιάνα μου?

Παρασκεύη 7 Μαρτίου 18.00 - 20.00 στον 9.58 της ΕΡΤ-3 ο Γιάννης Γκροσδάνης και η Μερσιάνα Ελευθεριάδου πάνε Φεστιβάλ δίνοντας οδηγίες, προτάσεις, πρώτες εντυπώσεις, προσκλήσεις και φυσικά τις φωτογραφίες από τα 10χρονα ενός θεσμού, που θα μας προσφέρει και φέτος συγκινήσεις (μα τι συγκινήσεις!)

ΥΓ: Και φυσικά όσο αντέχω πλήθος σχολίων, παραλειπόμενα, συνεντεύξεις και παρουσιάσεις(προσεχώς) - "κριτικές" από ταινίες και εκδηλώσεις του φεστιβάλ. Οι παλιότεροι αναγνώστες ξέρετε από πέρυσι!

ΥΓ 2: Ίσως γνωρίζετε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Κινηματογραφιστές και Εϊπίδη με αφορμή ένα συνοθύλευμα παραλογισμών και παρεξηγήσεων νομικών και προσωπικών. Θα τα πούμε αναλυτικά και προσεχώς. Το θέμα μάλλον θα έχει πολύ ψωμί στην διάρκεια του 10ημερου που έρχεται. Προς το παρόν οι φίλοι αναγνώστες εξ Αθηνών πρέπει να ξέρουν ότι έχει ξεκινήσει κάτι σαν αντιφεστιβάλ ντοκιμαντέρ στην Αθήνα στο ΣΙΝΕ ΦΙΛΙΠ (Θάσου 11, Πλατεία Αμερικής). Από ότι ακούω (αλλά δεν ξέρω αν αληθεύει) η πρωτοβουλία αυτή θα μεταφερθεί και στην Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες (όπως και πλήθος σχολίων για τις κομένες ταινίες και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ) θα βρείτε στο http://www.cinemaingreece.blogspot.com/

Σχόλια

Ο χρήστης neutrino είπε…
περιμενουμε τα νεα του φεστιβαλ, ολα ολα ολα με τον δικο σου τροπο! εμεις οι ξενιτεμενες ακομα περισσοτερο! αχ θελω φεστιβαλ ντοκυμαντερ με τη γλυκια σαλονικιωτικη ατμοσφαιρα :[

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ