ΠΡΟΣΕΧΩΣ : Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙΔεν χρειάζεται να πω πιο πολλά!

ΣΗΜΕΡΑ 20.00 - ΟΛΥΜΠΙΟΝ και Παρασκεύη 14/03 στις 17.30 στον ΚΑΣΣΑΒΕΤΗ


συναντάμε την αύρα του Μάνου Χατζιδάκι! (και την ιστορία μίσους μιας ανεπιθύμητης επιτυχίας και αναγνώρισης)

Σχόλια

Ο χρήστης Roadartist είπε…
Θα ηθελα πολυ να παραβρεθω... Λατρεμένος ο Μάνος..Τη καλημερα μου!
Ο χρήστης alps είπε…
@ roadartist

Η ταινία από όσο γνωρίζω θα κάνει κάποιες προβολές και στην Αθήνα. Ενδεχομένως να βρει και διανομή (κάτι που το εύχομαι, όπως επίσης να βρει το κοινό της στις αίθουσες γιατί είναι υπέροχη προσπάθεια από έναν άνθρωπο που γνώριζε και αγαπούσε τον Χατζιδάκι)
Ο χρήστης Aθανασία είπε…
Γειάσου φίλε...ίσως από τα ωραιότερα βιβλία..αυτό του πολυσγαπημένου Μάνου..το 'ο καθρέφτης και το μαχαίρι'....πολλοί λένε ότι αν και ο Μάνος δεν έγραφε και τόσο συχνά όταν όμως έγραφε έδινε ρέστα..και είχε και πολύ καλή γραφή...πραγματικά από τις κορυφαίες στιγμές του Μάνου αυτή.. από όσο ξέρω και έχω ακούσει
πολύ θα ήθελα να το είχα διαβάσει αυτό το βιβλίο...δεν ξέρω εάν υπάρχει κάπου...να το αγοράσω...πολύ καλό πόστ...Αθανασία.
Ο χρήστης Μπόσκο είπε…
Πράγματι, αν κάποιος δικαιούταν να κάνει ντοκιμαντέρ τον Χατζιδάκι, αυτός ήταν ο Βερνίκος. Ελπίζω να μας γράψεις τα καλύτερα- με το θάρρος πάντα της γνώμης σου- για την ταινία. Ο Βερνίκος, επίσης, ίσως είναι ο μόνος που γνωρίζει σε βάθος τη σχέση του Μουσικοσυνθέτη Χατζιδάκι με την αντεργκράουντ ποπ κουλτούρα των 60s. Θέλω πολύ να το δω πραγματικά!
Ο χρήστης Roadartist είπε…
Ευχαριστώ για την πληροφορία.. Θα σπεύσω τότε!

Δημοφιλείς αναρτήσεις