ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΙΜΟΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...


20 χρόνια μετά, ο Νικόλας Άσιμος μέσα από τον Νικόλα Άσιμο. Μια εκπομπή αφιέρωμα σε έναν "Διογένη" που χαρακτήρισε τα 80ς και όχι μόνο, σήμερα στις 18.00 στον 9.58 της ΕΡΤ3...

(το βίντεο από την εκπομπή JAMMIN της ΕΡΤ3 με τους Σ. Παναγιωτόπουλο και Σ. Βακάρο που το 1998 είχε κάνει αφιέρωμα στον Άσιμο για τα 10χρονα απουσίας του)

Σχόλια

Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Πραγματικα ενας αξεχαστος Ελληνας καλλιτεχνης....
Ο χρήστης enteka είπε…
(άσχετο: έτυχε να ακούσω την εκπομπή για τη λένα πλάτωνος, μια υποδειγματική εκπομπή με μια ποιότητα που σπάνια υπάρχει πια. δεν ήξερα ποιος την έκανε -ούτε άκουσα όνομα παραγωγού- και όταν η φωνή στο τέλος της εκπομπής είπε "είχαμε πολλά θετικά μηνύματα" σκέφτηκα δυνατά "γιατί δεν σημείωσα κάποιο τηλέφωνο; ήθελα κι εγώ να στείλω ένα θετικό μήνυμα. Να λοιπόν που μέρες μετά μου δόθηκε η ευκαιρία... ;)
Ο χρήστης BOSKO είπε…
...με πείσανε να γίνω ρεβιζιονιστής και να γυρίσω δίσκο...
...και στην κομμούνα να είμαι οπορτούνα για να σας εκτονώνω με πλαίσιο το νόμο...
Ο χρήστης Ευτυχία είπε…
σας χαιρετώ κι εγώ.



Νικόλα γεια χαρά!
Ο χρήστης igkros είπε…
@preza tv

Και πάνω απ' όλα συνεπής με το έργο του και τα πιστεύω του φίλε. Σε μια εποχή που η ασυνέπεια και το φαλιμέντο του κόσμου κοντεύουν να μας πάρουν το σκαλπ!

@μποσκο

φαντάζομαι πως το έχεις το 45αρι αυτό . Όπως και κάτι άλλες ηχογραφήσεις του που τώρα είναι καρασπάνια βινύλια!
Ο χρήστης igkros είπε…
@monaliza

Χαίρε Monaliza! Ελπίζω να απόλαυσες και να τίμησες το χαλαρό της ημέρας
Ο χρήστης igkros είπε…
@εντεκα

Δεν ξέρεις πόση χαρά μου δίνεις με το σχόλιο σου! Και έχω διπλή χαρά γιατί τελικά διαπιστώνω ότι από τη μια αξίζει το πείραμα μιας θεματικής αφιερωματικής εκπομπής και από την άλλη ειδικά η Πλάτωνος όπως και ο Άσιμος είναι προσωπικότητες με τα συν και τα πλην τους, που όχι μόνο δεν ξεχάστηκαν (όπως φοβόμουν)αλλά έχουν και ένα νέο κοινό από φίλους και θαυμαστές κάτω των 35 ετών.

Το αναφέρω γιατί και στις 2 περιπτώσεις υπήρξε ανταπόκριση με τηλέφωνα και sms ακροατών νέων ηλικιακά και επίσης και οι 2 ήταν δύσκολες περιπτώσεις για να τις προσεγγίσεις και να τις παρουσιάσεις. Φαίνεται πως το κατάφερα και χαίρομαι πολύ για αυτό.

Ελπίζω να υπάρξουν και άλλες ανάλογες εκπομπές που θα σου αρέσουν προσεχώς
Ο χρήστης BOSKO είπε…
δεν υπάρχουν άλλα βινύλια, πέρα απ' αυτό το 45άρι και τα άλμπουμ "Ο Ξαναπές", "Το φανάρι του Διογένη" και το "Στο φαλημέντο του κόσμου".Οι κασσέτες του ειν' αυτές που θεωρούνται καρασυλλεκτικές, ειδικά αυτές των μέσων του ΄70. Τις έχω, τις απόκτησα με πολύ κόπο για χρόνια...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ