ΣΚΙΖΟΥΝ ΟΙ MARAVEYAS ILEGAL ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΑΙ ΜΙΑ GUEST ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!)


Έσκισε πάλι ο Κώστης Μαραβέγιας και οι Ilegal στην Θεσσαλονίκη! Η σημερινή πρώτη από μια νέα σειρά εμφανίσεων του στη πόλη είχε και πάλι κέφι, ρυθμό, πολλά αγαπημένα νέα και παλιά τραγούδια και ένα κοινό κρεμασμένο σαν τσαμπιά, γοητευμένο από το ταξίδι του στην Rue Madame αλλά πάντα τρελό από χαρά! Και ήταν τόσος ο ενθουσιασμός του κόσμου που οι Maraveyas Ilegal έκαναν τελειώνοντας 5-6 απανωτά encore συνεχίζοντας ουσιαστικά μια συναυλία που όλο έφτανε προς το τέλος μα δεν τελείωνε ποτέ.

Ανάμεσα στα πολλά encore και μια έκπληξη εκτός πρόγραμματος : η παρουσία στο GAIA live και στην συναυλία των Ilegal, της Monika, η οποία ανέβηκε στην σκηνή και έπαιξε με μια ακουστική κιθάρα δύο από τα πολυαγαπημένα κομμάτια της, το Over The Hill, συνοδεία ακορντέον δια χειρός Μαραβέγια, και σόλο το Yes I Do! Για του λόγου το αληθές τσεκάρετε το βίντεο, αν και η λήψη δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Πάντως η έκπληξη ενθουσίασε όλο το ΓΑΙΑ, που ξαναλέω, για 3,5 ώρες, δεν έπεφτε καρφίτσα από τον συνωστισμό και την πολυκοσμία!




Επόμενη εμφάνιση του Κ. Μαραβέγια και των Ilegal στην Θεσσαλονίκη σήμερα το βράδυ, όπως είπαμε στο GAIA live, και αν βρείτε εισητήρια θα είστε πολύ τυχεροί γιατί απ' οτι ξέρω η ζήτηση έχει ήδη ξεπεράσει τα προσδοκώμενα. Σε ένα μήνα πάντως θα έρθουν και πάλι για νέες εμφανίσεις. Οπότε το πάρτυ θα συνεχιστεί!

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε, μα βέβαια, θα έσκιζαν οι Maraveyas Ilegal-όπως πάντα!!
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω χθες, για σήμερα όμως το εισιτήριο το ΄χω στα χέρια μου ήδη!

Καλημέρα και καλή Κυριακή (εκδρομή)!
:-)
Ο χρήστης igkros είπε…
@ new girl on the blog

Περιμένω εντυπώσεις (και βίντεο!)

Καλη διασκέδαση!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι εντυπώσεις να διηγηθεί μια (δηλωμένη) φαν, όπως εγώ!
Ήταν μια εκπληκτική βραδυά, με το κέφι αμείωτο!
Εδώ μια ελάχιστη γεύση!
(δυστυχώς ο blogger μου απορρίπτει διαρκώς το ανέβασμα του video..)

Καλησπέρα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ