ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΟΑΚΙΝ ΦΙΝΙΞ ΣΤΟΝ ΛΕΤΕΡΜΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙ ΤΟΥ 2009

Υπήρξε μια από τις πιο δυνατές στιγμές της περσινής τηλεοπτικής χρονιάς. Ο Γιοάκιν Φίνιξ πήγε τον Φεβρουάριο του 2009 στην εκπομπή του Ντειβ Λέτερμαν με ένα μούσι καλογερικό και με το πιο απλανές βλέμμα του κόσμου και είχε φέρει τα πάνω κάτω με την εμφάνιση του.

Οι φήμες και οι πληροφορίες τότε έλεγαν από τη μια πως ο Φίνιξ σχεδιάζει να εγκαταλείψει το Χόλυγουντ για μια νέα καριέρα στο χώρο της χιπ χοπ μουσικής σκηνής και από την άλλη πως ετοιμάζει μαζί με τον Κέισι Άφλεκ (τον αδερφό του Μπεν Αφλεκ) μια ταινία που κινούνταν μεταξύ ντοκιμαντέρ και fiction.

Εναμισυ χρόνο μετά όλα αυτά αποδείχτηκαν μια καλοστημένη φάρσα για τις ανάγκες μιας ταινίας και ο Φίνιξ αφού πλέον ολοκληρώθηκε η πλάκα γύρισε στον τόπο του εγκλήματος, στο Late Show του Λέτερμαν για να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους. Κουρεμένος και καλοβαλμένος (όπως θα έλεγαν και οι παλιότεροι) ζήτησε συγνώμη από τον δημοφιλή στις ΗΠΑ τηλέπαρουσιαστη για την όποια αναστάτωση προκάλεσε ενώ διαβεβαίωσε το τηλεοπτικό κοινό πως δεν υπήρχε καμία προσυννενόηση ή στήσιμο με τον Λέτερμαν για την όλη φάση. Ο Λέτερμαν βέβαια φάνηκε να απολαμβάνει με πολύ χιούμορ την εξομολόγηση του Φίνιξ λέγοντας του πως ήταν σαν να είχε πέσει και είχε χτυπήσει με τα μούτρα στη μπανιέρα. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε τον σπαρταριστό διάλογο



Για όσους δεν θυμούνται ή θέλουν να ξαναδουν εκείνη την αλησμόνητη out of space εμφάνιση του Γιοάκιν δείτε την εδώ.

Και φυσικά δεν μπορώ να ξεχάσω την εμφάνιση του άπαιχτου Μπεν Στίλερ αλά Φίνιξ που ήταν όλα τα λεφτά στα Όσκαρ 2009. Αυτό μάλλον φανερώνει και τον θόρυβο που προκάλεσε η όλη ιστορία γενικώς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ