Έσκισε η εκδήλωση για τα όσκαρ στο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη! Δείτε φωτογραφίες!


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της αναμετάδοσης της τελετής των Oscar, στους προσκεκλημένους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, της Nova και της Seven Films .

Oι προσκεκλημένοι συνεργάτες, φίλοι και σινεφίλ παρακολούθησαν την τελετή με αγωνία κι ενδιαφέρον για την υποψηφιότητα της Ελλάδος για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια με την συμμετοχή του Κυνόδοντα του Γιώργου Λάνθιμου στην πεντάδα των υποψήφιων ταινιών για ξενόγλωσσο Oscar.
Ήταν μια υπέροχη βραδιά χάρη στην εξαιρετική μετάδοση από τη Nova για πρώτη φορά σε HD και τον απολαυστικό σχολιασμό από την Πόλυ Λυκούργου και τον Γιώργο Κρασσακόπουλο.

Οι 450 προσκεκλημένοι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, της Nova και της Seven Films, που έφτασαν από τις 12 περίπου τα μεσάνυχτα, απόλαυσαν την απονομή συμμετέχοντας με χειροκροτήματα, σχόλια και εκδηλώσεις σαν να ήταν μέσα στο Kodak Theater κι όχι χιλιάδες μίλια μακριά, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου που είχε η μετάδοση. Είναι εκπληκτικό ότι στο τέλος της διοργάνωσης είχαν μείνει 270 άτομα που παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από το ΟΛΥΜΠΙΟΝ σχολιάζοντας τα αποτελέσματα και την μοναδική εμπειρία που έζησαν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ