ΣΤΙΒ ΜΑΡΤΙΝ ΚΑΙ ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ



Και ενώ εδώ μας έχει πιάσει φεστιβαλική πρεμούρα στο Χόλυγουντ ανακοινώθηκε ποιος θα παρουσιάσει την επόμενη τελετή των Όσκαρ. Είπα ποιος? Διόρθωση: Ποιοι! Γιατί δύο θα είναι οι παρουσιαστές και τα ονοματά τους Στήβ Μάρτιν και Άλεκ Μπάλντουιν. Μετά την άρνηση του Χιου Τζάκμαν να συνδράμει την Ακαδημία για δεύτερη φορά στο δύσκολο έργο του οικοδεσπότη της τελετής οι παραγωγοί του σώου προέκριναν τη λύση ενός καλού κωμικού και ενός ηθοποιού που βρίσκεται στα πάνω του αυτή την περίοδο, προφανώς περικλείοντας τις δύο φιλοσοφίες που επικράτησαν στην παρουσίαση των όσκαρ την τελευταία δεκαετία. Και σοφιστικέ χιούμορ με καρφάκια και χαριτωμένα αστεία και θέαμα για όλη την οικογένεια.

Για τον Μάρτιν δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει τα Όσκαρ οπότε ξέρει τις κακοτοπίες και πως να τις αποφύγει ενώ για τον Μπάλντουιν ο ενθουσιασμός του πρωτάρη περισσεύει.
Άλλωστε η πρώτη τους επίσημη δήλωση φανερώνει και το χιούμορ που λατρεύουν οι Αμερικάνοι να βγάζουν σε αυτές τις περιπτώσεις. "Εϊμαι χαρούμενος που θα παρουσιάσω τα όσκαρ με τον εχθρό μου Άλεκ Μπάντουιν" είπε ο Μάρτιν για να λάβει ακριβή την απάντηση από τον συμπαρουσιαστή του: "Δεν παίζω καλό μπάντζο (σσ: αυτή την εποχή ο Μάρτιν κάνει τουρ με διάσημη μπάντα της κάντρι μουσικής σκηνής) αλλά είμαι ξετρελαμένος με την ιδέα της παρουσίασης των Όσκαρ".

Υπενθυμίζεται πως Μάρτιν δεν έχει λάβει ποτέ υποψηφιότητα Οσκαρ ενώ ο Μπάλντουιν τα έχει καταφέρει μια φορά το 2003 στην κατηγορία β ανδρικού ρόλου για το Cooler ενώ έχει κερδίσει υποψηφιότητα Τονι για την ερμηνεία του στο κλασικό έργο του Τένεσι Ουιλλιαμς Λεωφορείο ο Πόθος και δύο Εμμυ για την ερμηνεία του στο 30 Rock, όπου σαρώνει μαζί με την Τίνα Φέι (φαντάζομαι πως η δαιμόνια πρώην Σάρα Πέιλιν θα συνδράμει στα κείμενα και σε κάποια παρουσίαση τους δύο hosts όποτε θα πέσει πολύ γέλιο).

Υπενθυμίζεται πως η τελετή απονομής των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου 2010.

ΥΓ: Πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως οι παραγωγοί προσέγγισαν τους Μπεν Στίλερ και Ρόμπερτ Ντάουνι τζ για την παρουσίαση των Όσκαρ και εκείνοι αρνήθηκαν. Ευτυχώς! Όσο και να τους αγαπάς και τους δύο το χιούμορ τους παραμένει χοντροκομμένο (του Στίλερ ειδικά). Απορώ πως το σκέφτηκαν. Δεν είναι MTV awards, είναι Όσκαρ γαμώτη μου!

Σχόλια

Ο χρήστης seaconfused είπε…
Όντως, σκέφτηκαν τον Μπεν Στίλερ?
Θα ήταν η μοναδική φορά που δεν θα έβλεπα την απονομή. Δεν τον αντέχω με τίποτα!
Φτηνά τη γλιτώσαμε :P
Ο χρήστης igkros είπε…
@ confused

Και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλάξέρω καλάότι θα την έβλεπα κι ας πήγαινε για φούντο!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ