ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!


Ξέρω ότι κάποιοι από εσάς μπαίνατε όλη την προηγούμενη εβδομάδα και φεύγατε άπραγοι γιατί δεν υπήρχε ανανέωση αναρτήσεων στο blog. Είναι απίστευτη όμως η κούραση που βγαίνει από το τρέξιμο κάποιων θεμάτων που σου τρώνε χρόνο.

Τα αφήνουμε πίσω μας και συνεχίζουμε πλέον δημιουργικά. Και αφού χαρούμε τη λαγάνα και τους υπέροχους μεζέδες της Καθαράς Δευτέρας (έτσι όπως φαίνονται και σε αυτόν τον υπέροχο πίνακα του Σπύρου Βασιλείου) το ιστολόγιο επιστρέφει με όρεξη για νέες και παλιές μουσικές και κινηματογραφικές ιστορίες. Καλή Σαρακοστή!

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
katarxhn na sas sugxarw gia thn exairetikh epilogh photografias. to folkloriko stoixeio kai o sunduasmos xrwamtwn einai uperoxos! (oxi oti to zwgrafisate eseis, alla exete mia kallitexniki ais8hsis pou to dialleksate!)
kai deuteron -kai shmandikoteron! ton petakse fetos ton aeto tou o zorro? kai den ennow ton andwnaki ton banderas! kserei oudeis na me enhmerwsei??
Χαίρομαι που ανακάλυψα το blog ενός Θεσσαλονικιού που ασχολείται με κινηματογράφο και μουσική! Το Slumdog θα το δω, μόλις κυκλοφορήσει από περιέργεια για το πώς μια ταινία με θέμα τη φτώχεια και ένα ριάλιτι πήρε τόσα όσκαρ... Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Μίκυ Ρουρκ δεν πήρε το όσκαρ, γιατί η ταινία ήταν μέτρια και ο ίδιος έπαιζε πάνω-κάτω τον εαυτό του. Όσο για την Πενέλοπε Κρουζ...ε, αυτό έλειπε! Θα ήταν κατάφωρη αδικία, αν δεν το έπαιρνε!
geo, δε νομίζω! Αν το είχε κάνει, τώρα, είμαι σίγουρος, θα το ήξερα κι εγώ κι η υπόλοιπη Ελλάδα. Φέτος λανσάρει μάλλον ένα πιο low profile... Οποίος εξευτελισμός!
Ο χρήστης igkros είπε…
@ΣΠΡ

Το Σλαμντογκ είναι από τις πιο δυνατές ταινίες της χρονιάς (ειδικά αν γουστάρεις Μπολυγουντ). Όσο για τα Όσκαρ κρίμα για τον Ρουρκ αλλά συνήθως αυτές οι περιπτώσεις δεν περπατάνε οσκαρικά. Τα υπόλοιπα γενικώς αναμενόμενα, πλην Μπασίρ

@γεο

Κάτω τα χέρια από τη Νομαρχάρα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ