ΠΥΡΕΤΩΔΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ




Ο Χιου Τζακμαν βρίσκεται σε εντατικές πρόβες εδώ και πολλές μέρες και φυσικά εδώ δοκιμάζει κάποιες από τις ατάκες που θα μας πει αύριο το βράδυ. Θα τον ακούσετε κάπου να λέει :"Change has came!" (αυτό έλειπε να μην βάλουν τον Ομπάμα μέσα στην τελετή). Και βέβαια θυμάται ένα από τα κλασσικά πλέον αστεία σε παρουσιάση Όσκαρ, αυτό του Ντειβιντ Λετερμαν το 1994 ο οποίος πειράζει την Ούμα Θερμαν και την Οπρα Γουινφρει με το γνωστό "Ούμα, Όπρα, Όπρα ,Ούμα".

Στα αμερικάνικα media εδώ και μέρες έχει κυκλοφορήσει και αυτή εδώ η μακέτα, που φανερώνει το σκηνικό της βραδιάς. Πολύ λαμπερό για καιρούς οικονομικής κρίσης αλλά ακόμα και έτσι και αν το καλοσκεφτείς για ένα παραμύθι ζούμε.



Η φιλοδοξία τους βέβαια είναι να παρυσιάσουν ένα σώου σύντομο, με ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή(πέρυσι ο Τζον Στιουαρτ σημείωσε ιστορικό χαμηλό στην τηλεθέαση) και χορταστικό. Υπολογίζουν πως ο επιτρεπτός χρόνος για κάτι τέτοιο είναι κάτι λιγότερο ή περισσότερο από 3 ώρες (Νομίζω πως το ένα τρίωρο στο νερό θα το χρειαστούν). Για αυτό τον λόγο ας πούμε κόψανε την παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών και στην θέση της θα παρουσιάσουν μια σούμα 3 ή 4 περίπου λεπτών (απόφαση που εξόργισε τον υποψήφιο Πήτερ Γκάμπριελ όπως μαθεύτηκε από τον αμερικάνικο Τύπο). Άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι αυτό της έκπληξης. Φέτος αποφασίστηκε να μην ανακοινωθούν οι παρουσιαστές - σταρ που θα απονείμουν τα βραβεία για να δημιουργηθεί ακριβώς αυτή η αίσθηση της έκπληξης. Τέλος αυτό που έχει "διαρρεύσει" για το εναρκτήριο νούμερο της τελετής είναι ότι θα έχει κάποια ομοιότητα με την live εμφάνιση των Radiohead στα φετινά Γκράμι. Συγκεκριμένα ο Τζακμαν θα κάνει κάτι θεαματικό σε στυλ μιουζικαλ με συνοδεία μουσικής από την ορχήστρα του Southern California University. Το τι ισχύει και τι αληθεύει θα το δούμε βέβαια σε 36 ώρες από τώρα.

Update: Ο Χιου Τζακμαν μιλάει για τα Όσκαρ και την τελετή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ