ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ : ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ (ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ)



Ο Πάνος Μουζουράκης, από τα ανερχόμενα ταλέντα της τελευταίας πενταετίας ανήκει πλέον στο δυναμικό της ΕΜΙ. Παρουσίασε αυτές τις μέρες ένα από τα τραγούδια που θα κυκλοφορήσει στον πρώτο του δίσκο μέσα στο Δεκέμβριο του 2010 στη νέα του εταιρία.

Πρόκειται για ένα τραγούδι - διασκεύη με τίτλο "ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ" που ερμηνεύεί ντουέτο με τον Κωστή Μαραβέγια (έχουν γράψει μάλιστα μαζί και τους ελληνικούς στίχους), άλλη μια ανερχόμενη και διαρκώς εξελιξιμη δύναμη στο ελληνικό τραγούδι τα τελευταία χρόνια.

Το τραγούδι πρωτοπαρουσιάστηκε φυσικά στο τελευταίο σήριαλ του Χρ. Παπακαλιάτη "4" την άνοιξη του 2010, στο οποίο ο Μουζουράκης συμπρωταγωνιστούσε με τον Παπακαλιάτη και αποτελεί όπως είπαμε διασκεύη ενός ιδιαίτερα γνωστού πρόσφατου σουξέ στην Ιταλία του ράπερ και ποπ τραγουδοποιού Τζοβανότι, ο οποίος με την σειρά του το συμπεριέλαβε στο μουσικό σκορ της τελευταίας ταινίας του Γκαμπριέλε Μουτσίνο με τον ομώνυμο τίτλο BACIAMI ANCORA η οποία με την σειρά της αποτελεί sequel της μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας του Μουτσίνο στην Ιταλία με τίτλο "L' Ultimo Bacio" (To τελευταίο φιλί). Να σημειώσω ότι ο Τζοβανότι κέρδισε με αυτή τη σύνθεση του το David di Donatello για καλύτερο τραγούδι (ιταλικα κινηματογραφικα βραβεία που απονέμεται σε ειδική τελετή για τα επιτεύγματα του ιταλικού κινηματογράφου όπως τα Όσκαρ, τα Σεζαρ, τα bafta κλπ.). Ουφ! Σιδηρόδρομος ήταν αυτό όχι πρόταση! Τελοσπάντων τα είπα όλα και καλή σας ακρόαση!

ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ
Στίχοι : Πάνος Μουζουράκης -- Maraveyas Ilegal
Μουσική : Jovanotti

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπώ τους 2 αυτούς καλλιτέχνες!
Ταλέντα-σε-εξέλιξη πράγματι!

Καλό ξημέρωμα..

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ