ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ JAMES ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Αυτά είναι τα καλά νέα! Άραγε έχει ξαναγίνει αυτό? Οι James ανάγονται στο απόλυτο συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού στην Θεσσαλονίκη. Έχοντας ήδη προπωλήσει σε χρόνο ρεκορ τα εισήτηρια η διοργανώτρια και το σύγκροτημα απόφασισαν να δώσουν άλλη μια ημερομήνία για συναυλία στον ίδιο χώρο που θα γίνουν και οι άλλες δύο, δηλαδή στο Θέατρο Γης. Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου στα γνωστά σημεία που ίσχυε και για τις πρηγούμενες δύο προπωλήσεις.

Απορία: Πείτε με αφελή αλλά αφού η διοργανώτρια εταιρία βλέπει τον χαμό που γίνεται για ένα εισητήριο των James γιατί δεν ορίζει έναν πραγματικά μεγάλο χώρο για να χωρέσει όλους όσους θέλουν να δουν το συγκρότημα και να επωφεληθεί και η ίδια? Πόσο κόσμο χωράει το Θέατρο Γης και πόσο π.χ. το Καυτατζόγλειο ή η Προβλήτα στο λιμάνι (εκεί που πριν 12 χρόνια έγινε η συναυλία των U2)?

ΥΓ: Την ίδια στιγμή ματαιώθηκε και η τρίτη μέρα του Ροκγουειβ λόγω καιρού ενώ αύριο ξεκινάει το Cosmos στην Αθήνα με εθνικ, τζαζ, χιπχ χοπ και νιουτανγκο σχήματα. Καλή τους τύχη και καλή διασκέδαση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ