ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ SPAM COMMENTS


Τον τελευταίο καιρό το μπλογκ γίνεται σε αρκετά ποστ αποδέκτης σχολίων με ύποπτά λινκ που παραπέμπουν σε ιστοσελίδες στις οποίες ενδεχομένως να κρύβουν ιους και άλλα συναφή "αξεσουάρ", τα οποία βέβαια ξέρουμε όλοι πόσο βλαπτικά είναι για την λειτουργία του υπολογιστή!

Ενημερώνω λοιπόν πως τέτοιου είδους spam comments που απλώς γράφουν "δες εδώ" ή "κοίτα εδώ" ή "κάνε κλικ εδώ" είτε είναι στα αγγλικά είτε στα ελληνικά θα διαγράφονται.

Ίσως το έχετε ήδη παρατηρήσει πως συμβαίνει. Η παρούσα ανακοίνωση μπαίνει επομένως για να μην νομίζει κάποιος "αφελής" ότι λογοκρίνω κάποια άποψη επισκέπτη στο μπλογκ.

Σχόλια

Ο χρήστης Maria Mikro Analogo είπε…
Καλά κάνεις. Ποτέ δεν ξέρεις... Άσε που αυτό είναι επικίνδυνο για όλους μας!
Φιλιά και καλημέρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γειάσου και πάλι φίλε...ναί έχεις δίκιο σε αυτό...μπορεί να πάθεις χοντρή νίλα να το πώ έτσι από τέτοιου είδους περίεργα 'σχολιάκια΄΄έτσι έπαθε πρόσφατα κάποιος σε ένα άλλο μπλόγκ και έτρεχε και δεν έφτανε ο άνθρωπος...από ένα τέτοιο περίεργο σχόλιο την έπαθε και αυτός..το άνοιξε (δυστυχώς έκανε αυτή τη βλακεία...αλλά που να ξερε ο άμοιρος ο ανθρωπάκος;;;)γιανά το δεί..(να δεί το περιεχόμενο) και... αυτό προφανώς είχε ήταν γεμάτο ιούς;;;...και του κανε ζημιά στο μπλόγκ;; κάτι τέτοιο..αυτά κανονικά θέλουν αμέσως spam...σβήσιμο...ούτε καν άνοιγμα....τη γλυκιά μου καλημέρα..Αθανασία.
Ο χρήστης igkros είπε…
Εγώ ξέρω ότι 2 φορές που από περιέργεια πήγα να μπω σε αυτά τα λινκς το antivirus ούρλιαζε. Την δε τρίτη φορά μπήκα σε ένα ασυνάρτητο site με απανωτά pop-up windows διαφημίσεων. Και επειδή παραέγινε το κακό και δεν θέλω να δημιουργόυνται παρανοήσεις εξηγούμαι και ξεκαθαρίζω την θέση μου
Ο χρήστης BOSKO είπε…
Άσε τα spam που μας τη σπαν' και πάρε θέση για τη διαμάχη ντοκιμαντεριστών- Εϊπίδη. Διατύπωσε τη γνώμη σου, έχει σημασία, από σένα που' σαι Θεσ/νικιός και παρακολουθείς εκτενώς τα κιν/φικά δρώμενα!
Ο χρήστης Βασιλική Ν. είπε…
Σήμερα πρώτη φορά μου ήρθε ένα τέτοιο στο μέηλ του μπλογκ: πώς να ντυθώ καρναβάλι! Δεν το πείραξα, αλλά τώρα θα πάω να το διαγράψω, ευχαριστώ.
Καλό βραδάκι!
Ο χρήστης Seven Film Gallery είπε…
Σ ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Διαβάζοντας στα σχόλια σου, πέσαμε σε ενα πολυ επιθετικό σχετικά με την "διαμαχη" των γλυκων Δον Κιχωτιδων του κινηματογράφου μας, με τον νέο "εχθρό".
Επειδή απο τις υπογραφες που διαβάσαμε δεν θυμόμαστε να είδαμε καμμια υποστηρικτική, στα 10 χρόνια με τα τεραστια προβλήματα και τρικλοποδιές που λειτουργησε το ΔΙΚΟ μας φεστιβαλ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ, σου προτείνουμε να μη πάρεις θέση. Οταν και εαν ερθουν οι θιγμένοι καλλιτεχνες σαν εκδρομή και πάλι στην πόλη μας, τότε θα πάρουμε ολοι θέση πρόσωπο με προσωπο. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο.
Αλλωστε απο τα δημοσιεύματα ηδη σχηματίσαμε την άποψη "ενος προαναγγελθέντος θανάτου".
Για του λόγου το αληθές, δηλαδή για το ενδιαφερον των υπογραφόντων σχετικά με το φεστιβαλ, υπάρχει ακόμη στο διαδύκτιο η ιστοσελίδα που μαζευανε υπογραφές απο όλους, για να μη σταματήσει . Στα ονόματα δεν υπάρχει ούτε ένα απο τους υπογράφοντες.
Φυσικά η ουσία είναι αλλη, απλά ποιός τα βάζει με την κρατική επιχορήγηση. Ας τα βάλουμε λοιπον σκεφτηκαν με τον ανθρωπο που με δικα του έξοδα γυρίζει ολο το χρόνο σε ολο τον κόσμο για να δει ταινίες.
Γι αυτό καλύτερα μη πάρεις ακόμα θέση.
Περίμενε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
http://www.docfestfriends.gr/opinions.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ