ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ...

Προκειται για 2 απο τις καλύτερες εκπομπές αυτή την στιγμή στην ελληνική τηλεόραση.

ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκίνησε με αρκετή αμηχανία πριν 2-3 χρόνια το ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ αλλά έχει πλέον βρει το στίγμα του και κάθε Τρίτη στις 9 κάνει την τηλεόραση και τους αυταρεσκους και ακκιζόμενους αστερες της να τρελαίνονται με τα σχόλια του. Δυστυχώς ή ευτυχώς η εκπομπή αυτή, που βασικό στόχο έχει τον σχολιασμό και την σάτιρα της καθημερινότητας και της τρέχουσας επικαιρότητας, αποτελεί και έναν από τους καλύτερους τρόπους ενημέρωσης (σε συγκριση με τα δελτία ειδήσεων που αποτελούν πλέον κακιστα και υστερικά talk show που ακόμη και ο Γιάννης Οικονομίδης του "Σπιρτόκουτου" και της "Ψυχής στο στόμα" δεν θα άντεχε ούτε να τα σκηνοθετήσει)




ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ αντιθέτως δεν έχει πολύ καιρό που παρουσιάστηκε στην τηλεοπτική πραγματικότητα μας. Αν τύχει να βρεθείτε στην Αθήνα ή να έχετε πρόσβαση στο ιντερνετ γύρω στη 1 το μεσημέρι ψάξτε το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ για να ακούσετε το οργιαστικό σώου του Θυμιου Καλαμούκη και του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη το οποίο είναι εφάμιλλο του αμερικάνικου "Τζον Στιουαρτ σωου". Προσφάτως εξόρμησαν και στην τηλεόραση φερνοντας φυσικά τα πάνω κατω! Για όσους αδυνατούν να βρεθούν μπροστά στην μικρή οθόνη κάθημερινά στις 20.40 για να δουν τα κατορθώματα της ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ υπάρχει και το μπλογκ της ομάδας (κανε κλικ εδω) που καθημερινά ανανεώνεται με νεα σπαρταριστά επεισόδια.

Σχόλια

Ο χρήστης ion είπε…
Για τον Λαζόπουλο περιμένω τις Τρίτες και στην Ελληνοφρένεια μ'αρέσει το σφιχτό, σύντομο κόνσεπτ. Κορυφή και τα δυο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μου αφιέρωσες κ φιλιά! Αυτό με έλιωσε εντελώς βρε αλπς. Είσαι έτσι γλυκός κ στην κανονική σου ζωή? Εγώ ας πούμε, δεν είμαι τόσο χύμα όσο φαίνεται από το μπλογκ.

Την ελληνοφρένεια δεν την ήξερα.Στο ΣΚΑΙ ε? Δεν το πιάνω καλα ρε γμτ.Ο Λαζόπουλος είναι ωραίος δεν το συζητώ, τον βλέπω πάντα.
μουτς
Ο χρήστης igkros είπε…
@ion

Χαιρομαι που συμφωνουμε. Ο Λαζοπουλος φυσικα ειναι ευτυχως και παλι σε μεγαλα κεφια απλουστατα γιατι βαζει στην πριζα τα συντηρητικα και ψευτολαιφσταιλ νεοπλουτιστικα αντανακλαστικα της ελληνικης κοινωνιας. Όσο για την ομαδα της ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ λιγο ψησιμο θελουν και θα κανυν οργια με την σατιρα τους. Αρκει να ακουσεις το ραδιοφωνικο σωου και θα καταλαβεις τι εννοω

@Zoi20

Πηγαινα ετσι κι αλλιως στοιχημα οτι δεν εισαι τοσο χυμα στην κανονικη ζωη σου. Αλλα εχεις το εξαιρετικο ταλεντο στα κειμενα σου να μεταμορφωνεσαι σε μια γοητευτικη σαγηνευτικη μποεμισσα καρδια.Εχω τοσα πολλα ερωτηματικα (η φαντασια καλπαζει)και δεν ξερω αν ποτε θα λαβουν απαντηση...Για τα 2 τηλε-series ισχυει οτι εγραψα και στον ΙΟΝ.

ΥΓ Οι μπουγατσουλες που σου πηρα κρυωσαν. Αμα ερθεις θα σου παρω και κακαο. Και επισης θα σου κανω και μακαρονια με κιμα για να φας (οπως λεει και το τραγουδι του Σακις...)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα έρθω, θα έρθω! Μπουγάτσα rules!

Ρώτα ότι θες. Θα απαντήσω χωρίς φόβο κ αλλά με πολύ πάθος:)

Είμαι φανατική του Σάκη!Που το κατάλαβες?
Ο χρήστης basik-ly είπε…
Χρόνια Πολλά για την εθνική γιορτή.
Ο χρήστης igkros είπε…
@basik

Χρονια πολλα αν και η γιορτη πέρασε. Εκτος αν με το σατανικο μυαλό σου εννοεις ως εθνικη εορτή την Πρωταπριλιά!
Ο χρήστης basik-ly είπε…
Μα φυσικά αυτήν εννοώ, αγαπητέ alps! Θα σου άφηνα ποτέ ένα τόσο ανεπίκαιρο ή έστω ετεροχρονισμένο μήνυμα;
Ο χρήστης igkros είπε…
@basic

Χεχεχε! Καλά φαντάστηκα! Μηνυμα εληφθη! Αντε καλή μεγάλη εβδομαδα με εγκράτεια και νηστεία και μετά καλά κοκορέτσια!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ