ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

Χτες αν καθόσουν σπίτι παρέα με το χαζοκούτι σίγουρα δεν θα ήταν ένα βαρετό βράδυ...


21.00 - ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ (Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Ευγένιος Σπαθάρης. Νωρίτερα ο πρωταγωνιστής της εκπομπής είχε κάνει κόσκινο για άλλη μια φορά την επικαιρότητα)

22.30 - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (Η Καριοφυλιά Καραμπέτη σε μια πετυχημένη σειρά. Το χτεσινό επεισόδιο λόγω του ιδιαίτερου θέματος του αποτελεί θέμα της επικαιρότητας δυστυχώς)


23.20 ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (Ο Κώστας Χαρδαβέλας παίρνει τη σκυτάλη από την Τελευταία Παράσταση και κάνει κόσκινο όχι την επικαιρότητα αλλά την απούσα Λαμπέτη)
23.50 ΕΡΕΥΝΑ (Ο Παύλος Τσίμας σε μια καταπληκτική έρευνα για το πως (δεν) μαθαίνουμε ιστορία στα Βαλκάνια. Στη φώτο "η πέτρα του σκανδάλου" των τελευταίων ημερών η καθηγήτρια Μαρία Ρεπούση που συνέγραψε μαζί με μια τριμελή ομάδα εκπαιδευτικών το νέο βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ Δημοτικού)
Υ.Γ. Ο καλός μου φίλος ο Βασίλης μου ζήτησε να στηρίξω μέσω του μπλογκ φέτος την Κύπρο στον πολιτιστικό θεσμό της Γιουροβίζιον. Να του χαλάσω χατήρι?
Κλικ στην Ευριδική για να μάθεις για τη συμπαθέστατη συμμετοχή της στην Φινλανδία.
Δεν το παίζω βαριά κουλτούρα. Το τραγουδιστικό πανυγύρι που έβγαλε πέρσι τους Λορντι είναι η επιτομή της κιτσαρέλα και το διασκεδάζω κάθε χρόνο μαζί του. Έτσι απλά...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξέχασες το "Όλα 7"!! Τώρα θα μου πεις ήταν απέναντι από τον Τσίμα. Ο καλός ο τηλεθεατής όλα τα βλέπει!
Ο χρήστης etalon είπε…
Δεν εχω πιο σκύλευση για την αμοιρη Ελλη Λαμπέτη.
Η ζωη ομως συνεχίζεται και σίγουρα πολύ μάκραν της TV
γι αυτο και σε προσκαλω στο παιχνίδι των 5 λέξεων.
Καλημέρα.
Ο χρήστης Cinematia είπε…
Γεια σου φίλε!Η αλήθεια είναι ότι χάθηκα λίγο...μάλλον δεν έχω συγγραφικό οίστρο αυτή την περίοδο. Μηνύματα κτλπ τα παρακολουθώ πάντως.Θα προσπαθήσω να είμαι πιο συνεπής απο δώ και πέρα.Φάση είναι θα περάσει!Bessos!Καιρός να αρχίσουμε με τα e-mail μας, που είχαμε μείνει?Καλή Μέρα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ