Οι ταινίες της εβδομάδας (trailer)

Δείτε τις νεες ταινίες που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης



Ice Age 4



Σκηνοθεσία: Στιβ Μαρτίνο, Μάικλ Θερμάγιερ
με τις φωνές των Ρέι Ρομάνο, Κουίν Λατίφα, Ντένις Λίρι, Τζον Λεγκουιζάμο, Τζένιφερ Λόπεζ

Η τελευταία προσπάθεια του Σκρατ να θάψει το βελανίδι του καταλήγει στο κέντρο της Γης, προκαλώντας σεισμική δραστηριότητα τέτοιου μεγέθους, λες και η Μητέρα Φύση αποφάσισε να ανακαινίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Η κίνηση των ηπείρων ωθεί τον Μάνι, τον Σιντ και τον Ντιέγκο στη θάλασσα, χωρίζοντάς τους από την υπόλοιπη παρέα. Ο Μάνι υπόσχεται στην Έλι ότι θα γυρίσει πίσω, αλλά δεν γνωρίζει πώς θα το καταφέρει. Χρησιμοποιώντας το παγόβουνό τους ως προχειροφτιαγμένο καράβι, το τρίο ξεκινά μια επική θαλάσσια περιπέτεια, που θα τους οδηγήσει σε ηρωικές πράξεις, πέρα από κάθε προηγούμενο. Στο μεγάλο αυτό ταξίδι της επιστροφής, έρχονται αντιμέτωποι με εξωτικά θαλάσσια πλάσματα, πειρατές και ανακαλύπτουν έναν νέο κόσμο. Όσο για τον Σκρατ, αυτή τη φορά, κυνηγάει το βελανίδι του σε μέρη που κανένας προϊστορικός σκίουρος δεν έχει βρεθεί ποτέ.




Επιστροφή στον έρωτα



Σκηνοθεσία: Νταβίντ και Στεφάν Φενκινός
Πρωταγωνιστούν: Οντρέ Τοτού, Φρανσουά Νταμιέν, Μπρούνο Τοντεσκίνι, Μελανί Μπερνιέ

Η Ναταλί έχει μια υπέροχη ζωή. Είναι νέα, όμορφη και έχει τον τέλειο γάμο. Όταν όμως, ο σύζυγός της θα πεθάνει σε ένα ατύχημα, θα δει τον κόσμο της να καταρρέει. Για τα επόμενα χρόνια, θα εστιάσει στη δουλειά της, θάβοντας κάθε ίχνος συναισθήματος μέσα της. Και τότε, ξαφνικά, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το γιατί, φιλάει τον πιο απίθανο άνθρωπο – τον Μάρκους, έναν συνεργάτη της. Το παράξενο ζευγάρι θα ξεκινήσει το δικό του ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων... Ένα ταξίδι που θα εγείρει κάθε είδους ερωτήματα και έριδες στη δουλειά. Μπορούμε άραγε να επιλέξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα ξαναβρούμε τη διάθεση για ζωή; Η Ναταλί και ο Μάρκους αποφασίζουν να φύγουν μακριά για να δώσουν στη σχέση τους μια αξιοπρεπή ευκαιρία. Πρόκειται για μια ιστορία αναγέννησης αλλά και για ένα σπουδαίο μάθημα πάνω στη μοναδικότητα της αγάπης.





Οι γυναίκες του τελευταίου ορόφου



Σκηνοθεσία: Φιλίπ Λε Γκουέ
Πρωταγωνιστούν: Φαμπρίς Λουσινί, Σαντρίν Κιμπερλέν, Ναταλία Βερμπέκε, Κάρμεν Μάουρα

Παρίσι, 1962. Ο Ζαν-Λουί Ζουμπέρ, ένας ευκατάστατος χρηματιστής και σοβαρός οικογενειάρχης, ζει ήρεμα αλλά βαρετά με την ψηλομύτα γυναίκα του Σουζάν και τα δυο κακομαθημένα βλαστάρια τους. Όμως ο κόσμος τους θα έρθει τα πάνω κάτω, όταν στον τελευταίο όροφο του σπιτιού τους μετακομίζει μια πολύχρωμη και ζωηρή παρέα από Σπανιόλες, που εργάζονται ως οικιακές βοηθοί στην πολυκατοικία. Ο Ζαν-Λουί θα συνδεθεί αναπάντεχα μαζί τους, ιδιαίτερα με τη δυναμική Κονσεπσιόν και κυρίως με τη γοητευτική ανιψιά της, Μαρία, τη νέα υπηρέτρια της οικογένειάς του, που θα τον κάνουν να εκτιμήσει τις απλές χαρές της ζωής... Μπορεί όμως ν’ αλλάξει ένας άντρας της ηλικίας του;


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ