Τρία κινηματογραφικά σχέδια για τον Γ. Λάνθιμο



Τρία αγγλόφωνα σχέδια έχει στα σκαριά ο Γιώργος Λάνθιμος για το προσεχές μέλλον. Ο σκηνοθέτης του Κυνόδοντα και των Άλπεων (που κάνουν την μαερικάνικη πρεμιέρα τους αυτό τον καιρό) αποκάλυψε στο αμερικάνικο κινηματογραφικό δίκτυο του indiewire τα σχέδια του τα οποία ανοίγουν την όρεξη και αυξάνουν την ένταση της αναμονής για κάθε κινηματογραφόφιλο. Κατά τα λοιπά ο Λάνθιμος κράτα το στόμα του κλειστό και δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες πέρα από τα εξής:


- Το πρώτο σχέδιο αφορά μια νέα συνεργασία του με τον Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο έχουν υπογράψει τα σενάρια σε Κυνόδοντα και Άλπεις. Το σχέδιο αυτή τη φορά αφορά μια ταινία επιστ. φαντασίας αλλά η υλοποίηση θα είναι αρκετά φιλόδοξη και μεγαλύτερη σε σχέση με το παρελθόν.

- Το δεύτερο αφορά μια ταινία εποχής βρετανικής παραγωγής

- Το τρίτο σχέδιο σχετίζεται με την κινηματογραφική μεταφορά ενός βιβλίου αλλά πέραν τούτου ουδέν άλλο στοιχείο δεν αποκαλύπτεται

Ανάμεσα στα 3 σχέδια ο Λάνθιμος σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να κινηματογραφίσει μια αρκετά δημιουργκή ιδέα που έχει για μια μικρούς ταινία.

Σχόλιο: Αυτή είναι η Ελλάδα που θριαμβεύει. Η Ελλάδα που αναγνωρίζεται στο εξωτερικό, δουλεύει σκληρά, αρπάζει τις ευκαιρίες της και πάει μπροστά. Και αυτή είναι η Ελλάδα που γουστάρω.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ