Ο ΜΙΚΗΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ !!!

Μεταφέρω το δελτίο τύπου λέξη προς λέξη:

"O Mίκης Θεοδωράκης έρχεται ΣΤΑ ΑΚΡΑ με τη Βίκυ Φλέσσα την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010 λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Η εκπομπή, που συνεχίζεται για έβδομη χρονιά, φιλοξενεί τον διεθνούς φήμης συνθέτη σε τέσσερα μέρη.(ένας μήνας αφιερωμένος στον Μίκη Θεοδωράκη). Ο Μίκης Θεοδωράκης ξεκινά τη διήγηση από τα παιδικά του χρόνια και την Αντίσταση του ‘ 40 (α/ μέρος), την Δικτατορία και την Μεταπολίτευση (β’ μέρος), τα Δεκεμβριανά και τον Εμφύλιο (γ’ μέρος), τα μεγάλα μουσικά έργα (Αξιον Εστί, Επιτάφιος) και το σήμερα της Ελλάδας (δ΄ μέρος).

Για τον Έλληνα συνθέτη, την προσφορά και το έργο του μιλούν στην εκπομπή ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ.Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της Ν.Δ κ.Αντώνης Σαμαράς, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος του ΣΥΝ κ.Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ.Γιώργος Καρατζαφέρης".

Ένα σήριαλ η ζωή του Μίκη πραγματικά στα άκρα, όπως και αυτοί που θα τον λιβανίσουν, που ξεκινούν από το ένα κοινοβουλευτικό άκρο για να φτάσουν στο άλλο! (Αλήθεια τι έχουν να μας πουν και τι ξέρουν πραγματικά οι εκλεκτοί καλεσμένοι της κας Φλέσσα για τον Μίκη? Απορία ψάλτου βηξ...)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ