ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)


Τα είπαμε μαζί τους αρκετές φορές ραδιοφωνικά. Γράψαμε αρκετά κατεβατά, σχόλια, άποψεις, κριτική και ειδήσεις στο ιστολόγιο. Ήρθε η ώρα να τους συναντήσουμε και από κοντά.

Αφού επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ που κάναμε στον 9.58 (ραδιοφωνικά είχαμε δώσει και τις ημερομηνίες της εκδήλωσης) ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε πως η κίνηση των κινηματογραφιστών στην ομίχλη ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη για μια εβδομάδα (28 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου) για να παρουσιάσει τις προβολές της FOG Films (όπου FOG = Filmmakers Of Greece). Όλη η παραγωγή του 2009 (από Κυνόδοντα και Στρέλλα μέχρι Χρυσόσκονη και Μαύρο Λιβάδι) θα προβληθεί και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε όλες αυτές τις ταινίες που κέντρισαν την προσοχή αρκετών διεθνών φεστιβάλ αλλά και του αθηναϊκού κοινού. Παράλληλα οι κινηματογραφιστές θα πραγματοποιήσουν ανοιχτές συζητήσεις και γνωριμία με το κοινό αλλά και πάρτυ, όπως συνέβη και στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβριο.

Φυσικά η εβδομάδα των Ομιχλιστών θα καλυφθεί όσο πιο αναλυτικά γίνεται τόσο μέσα από το μπλογκ όσο και ραδιοφωνικά στον 9.58 με συνεντεύξεις, παρουσιάσεις και σχόλια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ