ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ !!!




Αύριο το πρωί ξυπνώντας και με τον καφέ στο χέρι θα μάθουμε τους νικητές των Χρυσών Σφαιρών, αφού ξημερώματα Κυριακής προς Δεύτερα (ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί η απονομή που ετοιμάζει κάθε χρόνο η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου.

Μέριλ Στριπ και Σάντρα Μπούλοκ παρουσιάζονται ως φαβορί με διπλές υποψηφιότητες ενώ Hurt Locker και Up in the Air αναμετρώνται στο πεδίο των εντυπώσεων με ίσες πιθανότητες διάκρισης. Οι συγκεκριμένες ταινίες βγαίνουν σε διανομή μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Στα αουτσάιντερ οι ταινίες 500 μέρες με την Σάμερ, Άδοξη Μπάσταρδη, Precious και Invictus ενώ τα Up, Crazy Heart και Nine έχουν τον πρώτο λόγο για τις μουσικές κατηγορίες. Στα ξενόγλωσσα η Λευκή Κορδέλα είναι το φαβορί.

Ο μόνος σίγουρος για την Σφαίρα που θα παραλάβει είναι ο Μάρτιν Σκορτσέζε καθώς αποτελεί το τιμώμενο πρόσωπο της φετινής απονομής και θα παραλάβει το ειδικό βραβείο Σεσιλ Ντε Μιλ. O Σκορτσέζε θα τιμηθεί για την συνολική προσφορά του στην τέχνη του κινηματογράφου. Το 2002 και το 2007 έχει τιμηθεί με την Χρυσή Σφαίρα σκηνοθεσίας ενώ έχει προταθεί άλλες πέντε φορές για το αντίστοιχο βραβείο. Ο Μάρτιν Σκορτσέζε ετοιμάζεται αυτό το διάστημα να παρουσιάσει τη νέα του ταινία Shutter Island, με την παγκόσμια πρώτη να γίνεται στην 60η Μπερλινάλε. Να θυμήσουμε πως το βραβείο αυτό παρέλαβαν τα προηγούμενα χρόνια προσωπικότητες όπως οι Στήβεν Σπηλμπεργκ, Άντονι Χοπκινς, Γουόρεν Μπίτι, Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Δείτε τις υποψηφιότητες σε μικρή και μεγάλη οθόνη εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ