Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ FINAL COUNTDOWN (ΔΩΣΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΟΥ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ)




Για να είσαι καλλιτέχνης πρέπει να έχεις απαραιτήτως και πολύ χιούμορ. και όχι μόνο αυτό αλλά να δοκιμάζεις και πράγματα που θα αιφιδιάζουν τους ανθρώπους, το κοινό σου. Τα ξέρουν αυτά εκεί στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και έτσι φροντίζουν να κλείνουν τον ετήσιο προγραμματισμό τους πάντα με πολύ μοντέρνο στυλ.

Αν πέρυσι ήταν το κοντσέρτο με την Αλάνα Μαιλς (που πάντα το τραγούδι της Black Velvet θα κάνει πιο ερωτική την ατμόσφαιρα) φέτος η Κ.Ο.Θ. διάλεξε το Kee Marcello για να ροκάρει την βραδιά της Πέμπτης 9 Ιουλίου. Για όσους δεν καταλάβατε ακόμα ο Κee είναι ο κιθαρίστας των Europe που στην δεκαετία των 80ς συνδέθηκε τόσο στενά με την Ελλάδα αφού το Final Countdown είναι μέχρι σήμερα ο ύμνος της Εθνικής μπάσκετ (φωνή Συρίγου: η τύχη της Ελλάδας στα χέρια αυτού του τίμιου γιγαντα) και του θριάμβου της το 1987 στο Ευρωμπάσκετ.

Φανταστείτε τώρα ο σολιστ της βραδιάς Kee Marcello να ροκάρει και να δίνει τα ρέστα του με την ηλεκτρική κιθάρα του υπό την συνοδεία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης. Και δίπλα στις καθωσπρέπει κυρίες του Πανοράματος και τα πρώην φρικιά των 80ς (νυν τρέντουρες γιάπηδες) να κάθονται οι μεταλλάδες της πλατείας Ναυαρίνου. Έχεις καλύτερο για Πέμπττη βράδυ μάγκα μου?

Πληροφορίες για το κοντσέρτο στην σελίδα της Κ.Ο.Θ. και στο myspace γουστάρετε με περισσότερα σολαρίσματα του Kee

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ