YES WE CAN !!! (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ)



Και να που η μεγάλη μέρα για τις ΗΠΑ έφτασε. Μια μακρά προεκλογική περίοδος, που κράτησε σχεδόν 2 χρόνια (ήταν Φλεβάρης του 2007 όταν Ομπάμα και Χίλαρι φανέρωσαν τις προθέσεις τους), ένας μαραθώνιος χρήματος, περιοδειών, δηλώσεων και συγκρούσεων κάπου εδώ τελειώνει και κάποιοι θα κρίνουν την διαδρομή αυτή συνολικά.

Και έχει πραγματικά ενδιαφέρον ποιο είναι το σάουντρακ που χρησιμοποιούν οι υποψήφιοι για να ξεσηκώσουν και να κερδίσουν τους ψηφοφόρους τους. Από Μπρους Σπρινγκστιν μέχρι... Σελιν Ντιόν έχει το μενού αλλά όχι πάντα την ίδια ευτυχή κατάληξη. Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένας Ρεπουμπλικάνος, όπως ο πατέρας Μπους θα διάλεγε το τραγουδι ενός κομμουνιστή όπως ο Γούντι Γκάθρι ή πως οι ΑΒΒΑ θα πλαισίωναν την εκστρατεία του Μακειν? Ή ότι ο Μπρους Σπρινγκστιν θα αναδεικνυόταν σε... προεδρική φιγούρα αφού ασχέτως των αιχμηρών στίχων του οι υποψήφιοι Πρόεδροι αγαπούν τα τραγούδια του?

ΟΜΠΑΜΑ ΡΕΓΓΕ, ΧΙΠ ΧΟΠ ΚΑΙ ΡΟΚ ΕΝ ΡΟΛ!

Πρωτοφανής είναι η ανταπόκριση Αμερικανών και όχι μόνο στην υποψηφιότητα του μαύρου γερουσιαστή. Και όπως λένε οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι το επιτελείο και οι φίλοι του Ομπάμα για πρώτη φορά έβαλαν το ιντερνετ τόσο πολύ μέσα στο παιχνίδι του πλασαρίσματος της υποψηφιότητας ενός υποψηφίου. Και ανάμεσα στους τρόπους που το ιντερνετ έκανε τη δουλειά του ήταν η δημιουργία βίντεο με τραγούδια που μιλούσαν για τον Γερουσιαστή του Ιλινόι. Πάνω από 900 τραγούδια (ανάμεσα τους και αυτο του Will.i.am, που πήρε έναν από τους καλύτερους πολιτικούς λόγους του Ομπάμα και τον έντυσε μουσικά ενώ στο βίντεο συμμετέχουν υποστηρικτές του πολιτικού από τον χώρο της σωου-μπιζ και του αθλητισμού) έχουν καταγραφεί διαδικτιακά (θέλεις πάνω από 48 ώρες για να ακούσεις όλα) ενώ ο ενθουσιασμός έχει προ πολλού χτυπήσει κόκκινο αφού πρόσφατα το Εθνικό Θέατρο της Κένυα έκανε μιούζικαλ με την ζωή του Ομπάμα!

Όλα αυτά θα απασχολήσουν σήμερα την εκπομπή. Και ελπίζουμε να μην δούμε σκηνές όπως αυτή με τον Χόμερ Σιμπσον


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ