GET HAPPY!




ΓΙΕΣ ΓΟΥΙ ΚΕΝ ΜΑΝ!

Πρόεδρο βγάλαμε και μάλιστα πανηγυρικά. Δεν χρειάστηκε να ξενυχτήσεις για να καταλάβεις πόσο σίγουρο ήταν ότι θα ζήσεις την ιστορία με τα δικά σου μάτια.

Η χαρά δεν είναι τόσο για 'μας (γιατί άκουγα και κάποιους αφελείς τηλεσχολιαστές να λένε πως ο Ομπάμα συμπαθεί την Ελλάδα και θα μας βοηθήσει). Στο επίπεδο της διπλωματίας δεν υπάρχουν συμπάθειες, υπάρχουν συμφέροντα και ο καθένας προασπίζει και χειρίζεται σωστά μόνο τα δικά του.

Η χαρά είναι για αυτούς τους ανθρώπους που έψαχναν μια αλλαγή, μια ελπίδα, μια ανάσα σε μια χώρα που δυστυχώς η προηγούμενη ηγεσία της με τις πολιτικές της τους είχε φέρει το ταβάνι στο κεφάλι. Δεν είναι λίγο 7 το πρωί (ώρα Ελλάδος) να βλέπεις συγκινημένο τον σπήκερ του CNN να εκφωνεί - αντί εκλογικών αποτελεσμάτων - έναν από τους ιστορικούς λόγους του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ (40 χρόνια μετά από την δολοφονία του) και λίγο μετά ένα από τα παιδιά του Νομπελίστα πάστορα να βγαίνει δακρυσμενο και να λέει πως "ο πατέρας βλέπει από εκεί ψηλά μια δικαίωση του ονείρου του". Ασχέτως του πως θα εξελιχθεί η αμερικάνικη (και κατ' επέκταση η παγκόσμια) ιστορία η ζωή συνεχίζεται

Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΙΝΕΜΑ VOL. 4

Και συνεχίζεται και για την εκπομπή με το τέταρτο μέρος της αναδρομής μας στα αμερικάνικα σάουντρακ (στο βίντεο η Τζούντι Γκάρλαντ σύμφωνα και με το πνεύμα της ημέρας μας παροτρύνει: Get Happy!). Θα υπάρξει ακόμη μια πρώτη παρουσίαση του 49ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, που σε μια βδομάδα και για 10 μέρες θα μας απασχολεί ραδιοφωνικά και ιστολογικά, ενώ θα δωθούν και προσκλήσεις για εκδηλώσεις που γίνονται στη Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες.

Όλα αυτά στις 17.00 από την συχνότητα του 9.58

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ