ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΦΑΡΣΑ (ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ?)




Τέτοιο γέλιο είχα να ρίξω καιρό με τηλεφωνική φάρσα. Δύο Καναδοί κωμικοί με ταλέντο στις μιμήσεις και στις τηλεφωνικές φάρσες (τα "Κακά Παιδιά" ή η "Ελληνοφρένεια" του Κεμπέκ αν προτιμάτε για όσους θυμούνται παλιές και νέες ραδιοφωνικές δόξες) αποφάσισαν να φέρουν τα πάνω κάτω στην προεκλογική εκστρατεία των Η.Π.Α.

Πήραν τηλέφωνο την υποψήφια Αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων Σάρα Πεϊλιν και μίλησαν μαζί της υποδυόμενοι τον Νικολά Σαρκοζί. Το τι ειπώθηκε είναι πραγματικά απίστευτα αστείο. Μέχρι Πρόεδρο των ΗΠΑ την έκαναν και βόλτα με την Κάρλα Μπρούνι στο Παρίσι της υποσχέθηκαν, ακόμη και κηνύγι (η Πείλιν έχει πει πως σαν γνήσια βλαχοπούλα λατρεύει το κυνήγι άγριων ζώων στην Αλάσκα). Όταν όμως η Πεϊλιν έμαθε την αλήθεια... Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η υποψήφια Αντιπρόεδρος κλέβει την προσοχή με αυτόν τον άτσαλο τρόπο.

Η φάρσα μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο μέσω ειδησεογραφικών πρακτορείων, τηλεοπτικών σταθμών και του ιντερνετ. Η Πεϊλιν πάντως σε επίσημη ανακοίνωση που έβγαλε μετά είπε ότι βρήκε το περιστατικό αστείο και πως αυτά συμβαίνουν στη ζωή. C' est la vie!

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μα τι ηλιθιότητα πια. Ηλιθιότητα που όπως έχουμε δει τα τελευταία 8 τουλάχιστον χρόνια είναι αήττητη και επικίνδυνη!
Ο χρήστης Roadartist είπε…
Θα συμφωνησω με τη προλαλησασα.. με καλυψε..απολυτα..

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ