Η ΓΙΟΡΤΗ ΑΡΧΙΖΕΙ!


Έτοιμοι και φέτος! Να βρεθούμε σε φουαγιέ λίγο πριν την προβολή με φίλους (φίλους που τους βλέπεις για 10 μέρες ή δεν τους βλέπεις όσο θα ήθελες και να η κατάλληλη αφορμή), να γνωρίσουμε νέο κόσμο, να ανταλλάξουμε απόψεις για ταινίες, να έρθουμε κοντά σε καλλιτέχνες που δεν ξέραμε ή που θαυμάζουμε το έργο τους.

49ο δηλαδή παρά ένα μισό αιώνα ζωής! Κι όμως αυτό το σημερινό δεν έχει καμία σχέση με εκείνο που ξεκίνησε τότε. Το 1960 ήταν μια Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου. Το 1970 Φεστιβάλ. Το 1992 έγινε Διεθνές Φεστιβάλ και άνοιξε τις πύλες του στην κινηματογραφική Βαβέλ. Ξεκίνησε στο Ολύμπιον, πήγε στην Εταιρία Μακ. Σπουδών και ξαναγύρισε στο Ολύμπιον. Και ενδιάμεσα πλήθος προβολών σε πλήθος αιθουσών. Β Εξώστης, το ανυπότακτο κοινό. Σήμερα λαοθάλασσα σε πάρτυ και αφρικάνικες ή λατιν φιέστες. Από το Ντορέ και το περίπτερο 8 της ΔΕΘ, σήμερα στην Αποθήκη Γ στο λιμάνι. Φεστιβαλιζόμαστε! Απολαύστε το!

ΥΓ: Ακούγοντας τον 9.58 από τις 7 το πρωί και μέχρι αργά το βράδυ θα έχετε συνεχή ενημέρωση και σχολιασμό για τα τεκταινόμενα του Φεστιβάλ. Χωρίς να βλογάμε τα γένια μας η πλέον έγκυρη και έγκαιρη φωνή ενημέρωσης για το Φεστιβάλ εδώ και χρόνια. Πάνω από 200 προσκλήσεις θα δοθούν ενώ πλήθος καλεσμένων θα δώσουν την δική τους άποψη για το Φεστιβάλ και τον κινηματογράφο γενικά στις εκπομπές του σταθμού. Επιπλέον θα ακούμε και θα παιζουμε κινηματογραφική μουσική. Συντονιστείτε μαζί μας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ