Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΜΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ "ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΒΟΥΒΗ ΤΑΙΝΙΑ" ΚΑΙ "ΜΙΑ ΔΕΣΜΗ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ" ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ 9.58 ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ !!!





Ένας σπουδαίος νέος συνθετης, που θα μας απασχολήσει πολύ τα επόμενα χρόνια, έρχεται σήμερα στο στούντιο του 9.58. Και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί θα έχω δύο πρωτιές και μάλιστα ενός μουσικού που με σταθερά βήματα καταφέρνει να κλέψει την προσοχή μας με το έργο του.

Σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση ο Δημήτρης Μαραμής θα παρουσιάσει αποσπάσματα του έργου του "Δέσμη από τριαντάφυλλα" στο οποίο μελοποιεί στίχους του Κώστα Καρυωτάκη και της Μαρίας Πολυδούρη. Το έργο θα παρουσιαστεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σε πανελλήνια πρώτη στο πλαίσιο των 43ων Δημητρίων (το πολιτιστικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης) και τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι Κωνσταντίνος Κληρονόμος, Ευγενία Δερέμπεη και Κωνσταντίνος Παπαχρόνης.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής ο Δήμητρης Μαραμής θα μας παρουσιάσει - και παλι σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση - τραγούδια από τον νέο δίσκο του με τίτλο "Σκηνές από βουβή ταινία" που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει από την ΟΔΟ ΠΑΝΟΣ και την SEVEN FILMS. Τραγούδια που στιχουργικά φέρουν την υπογραφή του στενού συνεργάτη του Δ. Μαραμή, του Σωτήρη Τριβιζά ενώ ερμηνεύουν οι Κων/νος Κληρονόμος, Μάριος Φραγκούλης, Βικ. Ταγκούλη.

Σήμερα στις 18.00 στον 9.58 της ΕΡΤ3 (και για όσους είναι μακριά αλλά ενδιαφέρονται μέσω του διαδικτύου από την www.ert.gr και www.ert3.gr - τα έχω και στο μενού δίπλα αν προσέξετε)

Σχόλια

Ο χρήστης Maria Mikro Analogo είπε…
πολύ ενδιαφέρον ακούγεται! :)
Ο χρήστης BOSKO είπε…
Έχοντας ακούσει ήδη ολόκληρο το cd, επιβεβαιώνω πως πρόκειται για υποδειγματική εργασία στους κόλπους του έντεχνου λυρικού τραγουδιού!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ