ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΖΑΧΑΡΙΑ Ο "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ" ΧΡΥΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ 49ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Για πρώτη φορά με το σύνολο του έργου του και για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται για ένα τέτοιο γεγονός...

Φιλμογραφία Μάνου Ζαχαρία

1947 Σύλληψη επ' αυτοφόρω

1948 Η αλήθεια για τα παιδιά της Ελλάδας

1959 Πρωινό Δρομολόγιο

1960 Οι σφουγγαράδες (Lovtsi goubok)

1962 Νυχτερινός Επισκέπτης

1963 Τέλος και Αρχή ή Το σταυροδρόμι (Konets I Natsalo)

1966 Είμαι φαντάρος, Μητέρα (Ja soldat mama) (

1968 Ο εκτελεστής- Ένας από το εκτελεστικό απόσπασμα (Karatel)

1970 Η πόλη της πρώτης αγάπης (Gorod pervoi lioubri) σπονδυλωτή

1972 Γωνία Αρμπάτ και Μπουμπουλίνας (Na yglou Arbata I ylitsi Bouboulinas)

1974 Ποιος Φταίει;

1977 Ψευδώνυμο Λούκατς (Psevdonim Loukats)


ΥΓ: Φτώχια καταραμένη! Φέρτε την Σαρλιζ Θερόν και την Αν Χάθαγουει από την Βενετία για να σώσουμε ότι προλάβουμε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις