2 ΧΡΟΝΙΑ BLOGGER !!!




Πέρασαν κιόλας δυο χρόνια! Δυο χρόνια από την πρώτη φορά που αποτύπωσα μια σκέψη σε τούτο το ιστολόγιο. Ξεκίνησε σαν όνειρο δημιουργίας μιας σελίδας στην οποία οι ακροατές της ραδιοφωνικής μου εκπομπής θα ενημερώνονται για την δραστηριότητα και τα αφιερώματα που έψαχνα και ετοίμαζα για να παρουσιάσω στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας.

Στην πορεία ήρθαν χαρές και λύπες. Το μπλογκ έγινε αφορμή για να εκφραστούν απόψεις, να έρθει κοντά κόσμος με κοινά ενδιαφέροντα ή τελείως διαφορετικές απόψεις, να δημιουργηθούν γοητευτικές γνωριμίες(αυτό που το πας!), να μιλήσουμε για σινεμά, σαουντρακς, έρωτα, αυτοψυχανάλυση, αθλητισμό, πολιτική, θέατρο, μουσική, εικαστικά. Κείμενα, συνεντεύξεις, ιδέες, προτάσεις, κριτικές και εντυπώσεις από πολλά διάφορα γεγονότα και δρώμενα.

400 αναρτήσεις και κάτι μετά νιώθω πλουσιότερος. Κάποιες στιγμές είναι αλήθεια κουράζομαι. Κάποιες άλλες απογοητεύομαι. Βλέπετε πως πλέον ο κόσμος των μπλόγκερς μπορεί να επηρεάζει ή να διαμορφώνει (προς το καλύτερο ή το χειρότερο) εξελίξεις. Τελικά όπως συμβαίνει και στην ζωή μας κρατάς τα καλά μέσα σου και προσπαθείς να αποβάλλεις την δυσοσμία, την παρακμή και το κακό.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που δηλώνατε και δηλώνετε παροντες και παρούσες με τα σχόλια σας. Κάποιοι στην πορεία χαθήκαν. Κάποιοι ήρθαν κοντά στην πορεία ενώ κάποιοι άλλοι δηλώνουν πιστοί φίλοι από την αρχή μέχρι τώρα. Συμβαίνει και αυτό. Έτσι κι αλλιώς βαρκούλες είμαστε που κάποια στιγμή συναντάμε ο ένας τον άλλον. Και ανάλογα με τις συνθήκες είτε μας αντέχει το σχοινί, είτε μας παρασέρνουν τα ρεύματα της θάλασσας και χανόμαστε. Σημασία έχει να επιμένουμε στην ζωή. Και να απολαμβάνουμε και να ρουφάμε κάθε στιγμή.

Χρόνια πολλά μου και καλή συνέχεια! Και όπως έλεγε η λατρευτική Φρίντα Κάλο (που ήξερε τι θα πει βάσανο και ταυτόχρονα ευχαρίστηση και ηδονή) Viva la vida!

ΥΓ: OASIS - WHATEVER...Από τα σάουντρακ μιας μεθυστικής και ταυτόχρονα μελαγχολικής νιότης. Ποτέ δεν θα είναι ίδιοι, πότε δεν θα είναι όπως τότε. Μα και για εμάς το ίδιο δεν ισχύει φιλε μου?

Σχόλια

Ο χρήστης Maria Mikro Analogo είπε…
Χρόνια Πολλά με πολλά ποστ! :D Με το Υ.Γ. συμφωνώ απόλυτα!
Φιλιά και καλημέρες!
Ο χρήστης roadartist είπε…
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ........
ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ...
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ..
ΦΙΛΙΑ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ