CEU IS THE LIMIT!




Σέου στα πορτογαλικά σημαίνει ουρανός. Για την Σέου βέβαια την ερμηνεύτρια αυτό ίσως να φανερώνει μια ευρύτητα καλλιτεχνική και μουσική τόσο μεγάλη όση και ο ουρανός, Ακούγεται σαν υπερβολή αλλά για μια νέα κοπέλα που λατρεύει και την Έλλα Φιτζέραλντ και την Ερίκα Μπαντού και την Λωρίν Χίλ και την Μπίλι Χόλιντει και καταφέρνει να μειξάρει στα τραγούδια της σάλσα, σάμπα, σόουλ, ρυδμ εντ μπλουζ, άφρομπιτ και ελεκτροτζαζ τότε όλα είναι πιθανά.

Αναγνωρισμένη στην πατρίδα της με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, διακρίσεις και υποψηφιότητες σε μουσικά γεγονότα όπως τα Γκράμι και τα βραβεία του Μπιλμπορντ μην σας κάνει εντύπωση αν η Σέου φτάσει να τραγουδάει από την Σάνη του 2010 σε καμιά τελετή Ολυμπιακών του Ρίο -2016 ως μια από τις μουσικές σημαίες της Βραζιλίας. Άλλωστε όπως θα έλεγε και ένας συνάδελφος της: Ceu is the limit!

  • Η εμφάνιση της Σέου στη Σάνη γίνεται στις 24 Ιουλίου και στο πλαίσιο μιας μεγάλης ευρωπαίκής τουρνέ που ξεκίνησε πριν από ένα μήνα στο Πόρτο της Πορτογαλίας και περιελάμβανε μεταξύ άλλων συμμετοχές σε σπουδαία μουσικά φεστιβάλ όπως το Ροσκίλντε (Δανία) αλλά και support στον μεγάλο του τροπικάλια Ζιλμπέρτο Ζιλ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ