Πραγματοποίηθηκε η 4η συνάντηση εργασίας εθελοντών για την Θεσσαλονίκη 2014


Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δημοτικών συνεδριάσεων χτες το βράδυ η 4η συνάντηση εργασίας των εθελοντών για την υποψηφιότητα της Θεσσαλονίκης για την Ευρωπαίκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014. Στην συνάντηση οι ομάδες εργασίας παρουσίασαν τις δράσεις τους σχετικά με τις προωθητικές ενέργειες ενημέρωσης των πολιτών γύρω από την υποψηφιότητα αλλά και σχετικά με τη μεγάλη γιορτή δρόμου, που ουσιαστικά θα επικυρώσει και θα εγκαινιάσει την κατάθεση του φακέλου υποψηφιότητας στις Βρυξέλλες και τον μακρύ δρόμο μέχρι την τελική απόφαση του Ευρωπαίκού Φόρουμ Νεολαίας.

Στην μεγάλη γιορτή, που θα γίνει στα τέλη του Απρίλη θα έχει σαν χώρο δράσης την παραλία Θεσσαλονίκης και την περιοχή Λευκού Πύργου θα συμμετέχουν πλήθος εθελοντών και ομάδων της πόλης με προγράμματα και δράσεις που θα σχετίζονται με τη Νεολαία και την Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα θα κορυφωθεί με μια μεγάλη συναυλία με ονόματα τα οποία δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμα αλλά οι εθελοντές που έχουν αναλάβει το line up υπόσχονται εκπλήξεις και εμφάνιση αγαπημένων καλλιτεχνών από τη μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης.

Στην συνάντηση εργασίας έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης. Ο κος Μπουτάρης συνεχάρη τους εθελοντές για την τεράστια προσφορά τους στο θέμα της υποψηφιότητας και ζήτησε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης να ασχοληθεί με σημαντικά κοινωνικά ζητήματα που αφορούν τη νεολαία όπως οι εξαρτήσεις, η ανεργία, η νεανική επιχειρηματικότητα.

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Θ-2014

Στο μεταξύ, μετά την δημόσια τοποθέτηση του δημάρχου, δήλωση στήριξης υπέρ της Θεσσαλονίκης 2014 έκαναν μέσω του ιντερνετ ο Κρίτων Αρσένης και η Χρυσούλα Παλιαδέλη, δυο από τους Έλληνες ευρωβουλευτέςαλλά και ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς Γιάννης Λιβανός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις