Η Θεσσαλονίκη 2014 σε συνεχή δράση!




Η Θεσσαλονίκη 2014 δεν σταματάει ποτέ και οι εθελοντές της είναι πάντα ανήσυχοι! Την Παρασκεύη το απόγευμα μια ομάδα νέων σουλατσάρισε το εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης ενημερώνοντας τους περαστικούς και μοιράζοντας αφίσες στα καταστήματα. Με μια βόλτα στην Τσιμισκή και στην Κορομηλά μπορείτε να δείτε και εσείς το αποτέλεσμα της ενημέρωσης αφού αρκετά καταστήματα ήδη έχουν αναρτήσει την αφίσα στη βιτρινα τους.


Το Σάββατο πάλι η ομάδα του desthess κινηματογράφισε το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στο επίσημο spot της διεκδίκησης. Στην Αριστοτέλους, στην Άθωνος, στην παλιά παραλία και αλλού ίσως να τους συναντήσατε. Η Θεσσαλονίκη είναι ένα απέραντο κινηματογραφικό set!

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Ετοιμαστείτε για τις επόμενες δράσεις αφού το Σάββατο 16/4 στην Πλατεία Αριστοτέλους θα γίνει μια ανεπανάληπτη φωτογράφιση οπως επίσης και για την Τετάρτη (μεθαύριο) το Bikerespect και η Θ-2014 γυρίζουν την πόλη με τα ποδήλατα τους και με μαλλί μοϊκάνα! Την ίδια μέρα η Αντιδήμαρχος Νεολαίας Μ. Πασχαλίδου, τα μέλη της επιτροπής διεκδίκησης και οι εθελοντές θα παρουσιάσουν με λεπτομέριεες την μεγάλη γιορτή δρόμου που θα γίνει στις 29 Απριλίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ