ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ...(ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΚΥΡΙΕΣ-ΚΥΡΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ)


Η 2η ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΥΜΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ θα πραγματοποιηθεί την

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥNΙΟΥ 2009 στις 20.00 στο κέντρο της πόλης
,

με την υποστήριξη των ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ (www.kidsinaction.gr) και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (http://thesskinisis.wordpress.com).

Στην δεύτερη διοργάνωση θα συμμετέχουν ομάδες όπως η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ (anapiriasimera@gmail.com) και η ΑΛΛΗ ΟΨΗ (http://www.alli-opsi.gr) με αναπηρικά καρότσια και διπλά ποδήλατα με τυφλούς ποδηλάτες. Συμμετέχουν επίσης ομάδες με πατίνια, rollers, skate-boards που θα δώσουν μια άλλη εικόνα για την εναλλακτική μετακίνηση στην πόλη.

Η ετήσια συμμετοχή της Θεσσαλονίκης είναι επιβεβλημένη, διότι η έλλειψη περιβαλλοντικής πολιτικής, την έχει οδηγήσει στο να είναι η πιο μολυσμένη σε μικρό-σωματίδια πόλη στην Ευρώπη. Η ποδηλατοδρομία έχει ειρηνικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Ζωγραφισμένα σώματα, στολισμένα ποδήλατα, χρώματα και μουσικές θα είναι τα όπλα μας για να διεκδικήσουμε ολοένα και φιλικότερες προς τα ποδήλατα πόλεις.

Την Τρίτη 2 Ιουνίου 2009 και ώρα 21.30 θα πραγματοποιηθεί ένα ΠΑΡΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ στο Βar ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ – Βηλαρά 2. Στα πλαίσια της ενημέρωσης θα προβληθεί το βραβευμένο Ντοκιμαντέρ «ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ».

Και για θυμήσου τι συνέβη πέρυσι τέτοιες μέρες στην Αριστοτέλους...

(βρες την διοργάνωση και στο facebook)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ