ΤΟ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ


Για όλους εμάς που θα θέλαμε να πάμε και για όλους αυτούς που έκαναν την ιερή θυσία να κατέβουν στην Μαλακάσα η συναυλία των Depeche Mode ήταν η τελετή έναρξης ενός καλοκαιριού που περιμένουμε με ανυπομονησία όχι μόνο για τις καλοκαιρινές διακοπές αλλά πολύ περισσότερο για όλα αυτά που θα ζήσουμε σε στάδια και θέατρα, σε μουσεία και χώρους αναψυχής, καφετέριες και μπαρ.

Το ότι δεν έγινε είναι απόλυτα κατανοητό και ανθρώπινο γιατί ακόμη και οι Depeche είναι άνθρωποι και όλα μέσα στο προγραμμα είναι. Όμως αν ο καλλιτέχνης αισθανόταν άσχημα τότε η διοργανώτρια όφειλε να έχει προετοιμαστεί και για αυτό το ενδεχόμενο και όχι να αφήσει τον κόσμο να τραβηχτεί μέχρι την Μαλακάσα και να ταλαιπωρηθεί πληρώνοντας μάλιστα 80 και 100 ευρώ. Ποιος τους είπε ότι θα την βγάλουν καθαρή με μια συγνώμη όταν χιλιάδες κόσμου έχει φτιάξει το πρόγραμμα του πάνω σε αυτό το γεγονός και έχουν ταξιδέψει χιλιόμετρα (ξέρω πολύ κόσμο που πήρε 2 μέρες άδεια από την σημαία για να δουν τον κύριο Γκάχαν που αρρώστησε και αυτή την στιγμή είναι εκτεθειμένοι και πονάει το μυαλό τους - όσο κι αν ακούγεται γηπεδικό και αστείο -γιατί δαπάνησαν χρόνο και χρήμα για κάτι που δεν πρόκειται να απολαύσουν).

Κοντολογίς εκτός απο καλοί φαν και θεατές φίλοι μου οφείλουμε να γίνουμε και καλοί καταναλωτές .

ΥΓ: Πληροφορήθηκα από φίλους που ήταν στο Terravibe πως υπήρξαν πολλά γιούχαισματα όταν στις 21.30 οι εκπρόσωποι της εταιρίας και του συγκροτήματος βγήκαν στην σκηνή για να πουν τα της αναβολής. Επίσης μου είπαν πως η οργάνωση ήταν τόσο κακή που δεν υπήρξε στοιχειώδης μέριμνα για την πρόσβαση στον χώρο αλλά και για την αποχώρηση από αυτόν με τα ΙΧ. Η διοργανώτρια και το συγκρότημα θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν το γεγονός σήμερα Τετάρτη (στα αλήθεια πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι καροτσάκι για να πηγαινοέρχεται Μαλακάσα?). Βέβαια οι Depeche την Πέμπτη έχουν συναυλία Κωνσταντινούπολη. Για αυτό το ξαναγράφω και ελπίζω να γίνει κατανοητό. Εκτός απο φαν οφείλουμε να είμαστε και καταναλωτές και να απαιτούμε στοιχειώδεις υπηρεσίες που προστατεύουν την αξιοπρέπεια μας και τα δικαιωμάτα μας

ΥΓ 1 : Το συναυλιακό καλοκαίρι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά και απορώ τι άλλο θα βρούμε στην πορεία...

Update 08.45 πμ : Μια ενδιαφέρουσα μαρτυρία για το τι έγινε στη Μαλακάσα και επίσης ένα γκρουπ που άνοιξε άμεσα στο facebook. Όποιος ήταν στην συναυλία και θέλει να καταθέσει την άποψη του ή ενδιαφέρεται και θέλει να δει τι συνέβη και τι νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι ας διαβάσει τα μηνύματα τους

Update 10.15 πμ : Στο Τετ - Ράδιο του Δημ. Κανελλόπουλου υπάρχει ενημέρωση γύρω από την χτεσινή συναυλία. Και φυσικά η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας Didi η οποία μιλάει για ξαφνική αδιαθεσία.

Update 1045 πμ : Μόλις έμαθα ότι 10-4 στην Αθήνα η ΕΣΗΕΑ έχει στάση εργασίας. Πράγμα που σημαίνει ότι οι δημοσιογράφοι και να θέλουν να ενημερώσουν για πιθανή πραγματοποίηση της συναυλίας δεν θα μπορούν. Οπότε η όποια ενημέρωση παρέχεται είτε μετά τις 4 το απόγευμα είτε μέσω μπλογκς είτε από το site της διοργανώτριας.

Τελική ενημέρωση 14.00 μμ: Η συναυλία των Depeche ακυρώνεται οριστικά. Λεπτομέρειες στο site της DIDI MUSIC

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ