Ο ΒΕΡΝΕΡ ΧΕΡΤΖΟΓΚ ΣΤΟ 50ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!



Μια πολύ όμορφη είδηση μόλις ανακοινώθηκε για το 50ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που θα γίνει το Νοέμβριο του 2009. Και όσοι λατρεύετε την εκκεντρική και πρωτοποριακή ματιά αυτού του σκηνοθέτη έχετε κάθε λόγο να χαρείτε φέτος εφόσον θα είστε στην Θεσσαλονίκη.


Αντιγράφω το δελτίο τύπου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου: "Στον ταξιδευτή των παράδοξων εικόνων Βέρνερ Χέρτζογκ, στον απρόβλεπτο και πάντα ανήσυχο κινηματογραφιστή που επαναπροσδιορίζει για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες την τέχνη του, πραγματοποιεί πλήρη ρετροσπεκτίβα το επετειακό 50ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γκαίτε Αθηνών και Θεσσαλονίκης . Ο Βέρνερ Χέρτζογκ θα βρεθεί στην διοργάνωση τον ερχόμενο Νοέμβριο, για να παρουσιάσει τις ταινίες του και να παραδώσει ένα masterclass. Το Φεστιβάλ θα τιμήσει τον γερμανό δημιουργό με Χρυσό Αλέξανδρο για την συμβολή του στην Έβδομη Τέχνη, ενώ η ρετροσπεκτίβα θα συμπληρωθεί από ειδική δίγλωσση έκδοση για τη ζωή και το έργο του σκηνοθέτη".


Το αφιέρωμα περιλαμβάνει το σύνολο του έργου του σκηνοθέτη - μεγάλου μήκους ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, μικρού μήκους ταινίες, τηλεοπτικά project.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ