Η Θεσσαλονίκη 2014 υποψήφια για τα "E-Awards 2012"! Ψηφίζουμε!





Μέσα σε τόση κατήφεια να και μια καλή είδηση: Η καμπάνια που έκανε η υποψηφιότητα της Θεσσαλονίκης για την διεκδίκηση της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014 είναι υποψήφια για τα E- Awards 2012! Συγκεκριμένα η δράση και η ενημέρωση που είχε η ομάδα των εθελοντών που ανέλαβε την ενημέρωση και την επικοινωνία μέσω των κοινωνικών δικτύων κέρδισε μια υποψηφιότητα στην κατηγορία "Διαφημιστική καμπάνια 2011". Συνυποψήφιοι με την Θεσσαλονίκη 2014 είναι μια διαφημιστική προωθητική καμπάνια της Nestle αλλά και μια ειδική καμπάνια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα με τίτλο "Δώρα χωρίς Σύνορα".


Ως εθελοντής και υπεύθυνος για τα social media της Θεσσαλονίκης 2014 κατά την διάρκεια της καμπάνιας διεκδίκησης χαίρομαι που η προσπάθεια μας ανταμείβεται για ακόμη μια φορά. Η δουλειά μας ανταμείφθηκε πολλαπλά όλον αυτόν τον καιρό. Πρώτα από την ανταπόκριση του κόσμου που υποστήριξε την υποψηφιότητα και έκανε μαζικά like στην σελίδα του Thessaloniki 2014 στο facebook. Τον Μαϊο του 2012, όταν κατατέθηκε η υποψηφιότητα μας, είχαμε σαν στόχο να κάνουμε πάνω από 10 χιλιάδες φίλους και υποστηρικτές και ξεπεράσαμε τους 12 χιλιάδες. Χωρίς υπερβολή είναι μια από τις πλέον διαδραστικές καμπάνιες που έγιναν ποτέ στην Θεσσαλονίκη! Ανταμείφθηκε επίσης κερδίζοντας τελικά την διάκριση και την ανάθεση της διοργάνωσης το 2014. Και χαίρομαι επιπλέον γιατί η πρόταση μου για συμμετοχή στα e-awards βρήκε ανταπόκριση από τον δήμο Θεσσαλονίκης και υποστηρίχτηκε από πολύ κόσμο αλλά και την αρμόδια κριτική επιτροπή που μας έκριναν  και μας στήριξαν στην πρώτη φάση της διαδικασίας των e-awards κατά την οποία πάνω από 1800 υποψήφιοι προτάθηκαν για τα βραβεία.



Για τις επόμενες 15 μέρες έχετε την δυνατότητα να ψηφίσετε και να στηρίξετε για ακόμη μια φορά την υποψηφιότητα της Θεσσαλονίκης 2014 στα e-awards και αυτή τη φορά η ψήφος και η υποστήριξη σας είναι πιο καθοριστική από ποτέ. Στον σύνδεσμο με τις αναλυτικές υποψηφιότητες των βραβείων e-awards αναζητήστε την κατηγορία "Καλύτερη διαφημιστική καμπάνια 2011" και ψηφίστε την Υποψηφιότητα της Θεσσαλονίκης για Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014". Καλή μας επιτυχία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ