ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι

Ξεκινησάμε μια σχέση εκτίμησης πριν πέντε χρόνια. Μιλήσαμε για αγαπημένες ταινίες, σάουντρακς και πολλές ιστορίες που αφορούσαν τον χώρο του κινηματογράφου, της μουσικής και του τραγουδιού, της τέχνης γενικότερα. Με βάση την ενημέρωση που έχουμε μέχρι στιγμής από την ΕΡΤ3 η εκπομπή που μεταδιδόταν καθημερινά από τον 9.58 διακόπτεται λόγω μη ανανέωσης σύμβασης. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία άλλη ενημέρωση για οποιαδήποτε εξέλιξη και έτσι θα περιοριστώ σε αυτή την λιτή ανακοίνωση.

Θέλω όμως να ευχαριστήσω θερμά την διεύθυνση του σταθμού, τους συναδέλφους (δημοσιογράφους, μουσικούς παραγωγούς και τεχνικούς) και φυσικά όλους εσάς που σε αυτά τα πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στηρίξατε αυτή την προσπάθεια.

Ελπίζω να δοθεί μια νέα ευκαιρία και να τα πούμε και πάλι σύντομα στους ραδιοφωνικούς αιθέρες. Για όσους όμως θέλουν θα τα λέμε σίγουρα και μέσω αυτού του ιστολογίου το οποίο θα διαμορφωθεί αναλόγως στις νέες συνθήκες.

ΥΓ: Η ανακοίνωση αυτή μεταδόθηκε και στην σημερινή εκπομπή. Κάποιοι ακροατές επικονώνησαν τηλεφωνικά για να ρωτήσουν λεπτομέρειες. Για λέπτομέρειες και για τις ενστάσεις και τις διαμαρτυρίες σας για αυτή την εξέλιξη μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του σταθμού 2310 299 600-1, στο mail 958fm-papaki- ert3.gr και στην διεύθυνση http://www.ert.gr/keep/epikoinonia/ert-ae/k.e.e.p-2.htm (διεύθυνση εξυπηρέτησης - επικοινωνίας της ΕΡΤ με τον πολίτη)

Σχόλια

Ο χρήστης Roadartist είπε…
Εννοείται πως θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το blog..
Καλή συνέχεια, ευχές για ότι καλύτερο..
Ο χρήστης igkros είπε…
Roadartist σε ευχαριστώ! θα τα λέμε μέσω ιντερνετ!
Ο χρήστης Provato είπε…
εύχομαι ό,τι καλλίτερο, να λήξει αυτή η περιπέτεια με τον καλλίτερο τρόπο!
Ο χρήστης igkros είπε…
@ provato

Σε ευχαριστώ πρόβατε.
Ο χρήστης λού είπε…
εδω ειμαστε!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ