Ο ΝΤΑΝΥ ΜΠΟΙΛ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟ 2012! JAI HO DANNY!


Ο Ντάνυ Μποϊλ, ο οσκαρικός σκηνοθέτης και παραγωγός του Σλαμντογκ Μιλιονερ, θα είναι ο τελετάρχης του Ολυμπιακού Λονδίνου το 2012! Μαζί του μια ομάδα παραγωγών και συμβούλων - εμπειρογνωμώνων ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει ένας ακόμα σπουδαίος Βρετανός σκηνοθέτης, ο Στήβεν Ντάλντρι. Η πληροφορία έγινε τελικά γεγονός και περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών του Λονδίνου στις 27 Ιουλίου 2012. Η φιλοσοφία της διοργάνωτριας θέλει έτσι κι αλλιώς μια μοντέρνα ματιά και ένα πολύχρωμο εορταστικό κλίμα που θα προσελκύσει τη νεολαία.

Στο περίφημο 9λεπτο στην τελετή λήξης του Πεκίνου οι Βρετανοί είχαν δώσει το στίγμα με τη Λιόνα Λιούις, τον Ντέβιντ Μπέκαμ και την Μαϊρα Χίντλει, μια από τις ειδεχθέστερες γυναίκες στα αστυνομικά- εγκληματολογικά χρονικά της Βρετανίας που ωστόσο απέκτησε ειδικό αντισυμβατικό συμβολισμό στην ροκ και πανκ κουλτούρα της Βρετανίας στα 80ς.

Εκτιμάται πως πάνω από 1 δις θεατών θα παρακολουθήσουν τις τελετές του Λονδίνου σε όλον τον κόσμο. Δείτε πληροφορίες για την ομάδα των τελετών του Λονδίνου εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ