Η ΛΕΝΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Μια από τις πιο δυνατές στιγμές της φετινής χρονιάς είναι οι δύο εμφανίσεις της Λένας Πλάτωνος στην Θεσσαλονίκη. Το κοινό σε όλη τη διάρκεια αποθέωνε την συνθέτρια του Σαμποτάζ ενώ στη Ρόζα Ροζαλία (όπως και στο τελικό χειροκρότημα) έγινε πανζουρλισμός.

Η Σαββίνα Γιαννάτου μπορεί όπως είπε ραδιοφωνικά να μην αντιλαμβάνεται πως το 1981 επηρέασε το ΣΑΜΠΟΤΑΖ την ιστορία της ελεκτρόνικα στην Ελλάδα (γιατί όπως συμπλήρωσε αυτή η επιρροή υπήρξε διαχρονική και όχι εκείνων των χρόνων) αλλά ζωντάνεψε τα κομμάτια καταπληκτικά.

Ο Γιάννης Παλαμίδας με απίστευτη, υπέροχη φωνή (μια αποκάλυψη για αρκετούς που δεν γνωρίζουν τη διαδρομή του) και άνεση επί σκηνης γνώρισε απίστευτα θερμή υποδοχή σε τραγούδια όπως το ΚΟΠΕΡΤΙ με την Λένα Πλάτωνος να συνοδεύει στο πιάνο. "Αν ξέραμε ότι θα διώχνατε το άγχος με τόσο ζεστό χειρόκροτημα θα ξεκινούσαμε πάλι από την αρχή".



Ο Στέργιος Τσιρλιάγκος ουσιαστικά ήταν η ψυχή της οργάνωσης και της ενορχήστρωσης στην σκηνή σώζωντας από τα δύσκολα ακόμη κι όταν την τρίτη φορά που ξαναείπαν το Σαμποτάζ οι δύο ερμηνεύτες ξέχασαν τους στίχους! Στο τρίτο encore οι ερμηνευτές και οι μουσικοί πραγματικά σήκωσαν τα χέρια ψηλά από τις παραγγελιές και τα χειροκροτήματα.

Μικρή παραφωνία η ακριβή τιμή στο εισητήριο και στα ποτά ενώ και το σέρβις του μαγαζιού δεν υπήρξε απόλυτα υποδειγματικό για τόσα λεφτά που έσκασες στο ταμείο! Φυσικά όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με τη συναυλία και τους καλλιτέχνες, που χάρισαν μια συγκινητική βραδιά αλλά με τον χώρο που έγινε αυτή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ