ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΚΑΡ


Δεν πρόλαβα να ανεβάσω τις σημειώσεις μου για τα φετινά Όσκαρ και να η θλιβερή είδηση για τον Λέτζερ. Και με προβλημάτισε περισσότερο γιατί όπως έγραφα είναι ένα παιδί της γενιάς μου και σε μια-δυο περιπτώσεις ταινιών ομολογώ τον εκτίμησα.

Ξαναγυρίζοντας όμως στην πραγματικότητα και φυσικά στα Όσκαρ το ερώτημα που τίθεται πλέον από όλους είναι όχι ποιοι θα κερδίσουν τα χρυσά αγαλματάκια αλλά αν θα γίνει η απονομή ων Όσκαρ μετά τα όσα έπαθαν οι Σφαίρες.

Με ρωτάνε λοιπόν φίλοι, γνωστοί αλλά και ακροατές στο ραδιόφωνο αν πιστεύω ότι η τελετή των Όσκαρ θα βρεθεί στην ίδια ακριβώς θέση με τις Σφαίρες. Τους δίνω βέβαια την απάντηση μου αλλά σκέφτηκα πριν την εκθέσω και εδώ - και χωρίς να θέλω να επηρεάσω την γνώμη σας - να δω τι άποψη έχετε εσείς επί του θέματος.

Έτσι έχω δημιουργήσει αν προσέξετε στην πλάγια μπάρα του μενού μια δημοσκόπηση με το ερώτημα αυτό και περιμένω τις απαντήσεις σας και αν θέλετε κάτι παραπάνω και το σχετικό σχόλιο σας. Η δημοσκόπηση θα κρατήσει μια εβδομάδα και νομίζω θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι πιστεύουν οι αναγνώστες του μπλογκ για το ζήτημα αυτό.

Όσο για την ανάλυση αυτή θα γίνει έτσι κι αλλιώς διεξοδικά και σε αρκετά κομμάτια προσεχώς. Και περιμένω και σε αυτό τα δικά σας σχόλια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ