ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ...


Νεκρός έπεσε ένας ακόμη νέος φίλαθλος στην χώρα που διοργάνωσε τους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάρτυρες αναφέρουν πως ομάδα πράσινων φίλαθλων σε μια κίνηση που αναδεικνύει και αποθεώνει το fair play και το ποδοσφαιρικό αθλητικό εορταστικό πνεύμα έβγαλε τα μαχαίρια και γιόρτασε βάφοντας κόκκινο με αίμα το σπουδαίο γεγονός της πρόκρισης μιας ποδοσφαιρικής ομάδας στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Όπως έλεγε και ο πρόεδρος του κόκκινου σωματείου σε τηλεοπτική εκπομπή μετά το ματς σχολιάζοντας την μεγάλη νίκη της ομάδας του "Αποκαταστάθηκε η έννομη αθλητική τάξη". Προφανώς αυτό είχαν κατά νου και οι φίλαθλοι και βγήκαν με τις χατζάρες παγανιά θερίζοντας ψυχές.

Μα καλά αυτά τα παιδιά γιατί δεν "σφάζονται" για το ασφαλιστικό, την ανεργία, την διαφθορά, το άρθρο 16 και τόσα άλλα ζητήματα που ταλαιπωρούν την χώρα μας και βγάζουν τα μάτια τους για "σώβρακα και φανέλες"(που λέει σοφά και ο Τζίμης)? Κανένας που να πάρει μια πολιτική απόφαση με κόστος για αυτή την αηδία που συντηρείται σκόπιμα υπάρχει ή θα πενθήσουμε και άλλους νεκρούς σε καιρό ειρήνης? (η απάντηση μάλλον αυθόρμητη και αυτονόητη με φοβίζει)

Υ.Γ. Δέχομαι πως η Γαριφαλιά Κανέλλη (λέγε με Λιάνα) είναι άνθρωπος με ευστροφία και οξυδέρκεια που πάει γάντι με τους δύσκολους καιρούς τηλεδημοκρατίας που ζούμε. Αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να την τρώω στη μάπα ακόμη και στην ανάλυση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, που δεν έχει σχέση με πολιτική (γιατί η αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ ήταν για το αν ο Τέως υπήρξε επίτιμος Παναθηναικός ή όχι) μην αφήνοντας τους ΠανουτσοΚαρπετόπουλους να πάρουν τον λόγο για να πουν 2 κουβέντες της προκοπής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ