THE ASSASSINATION OF GOLDEN GLOBES BY THE BRAVE WGA!


Αμφιβάλλει κανείς ότι ρίξανε τις Χρυσές Σφαίρες στον Καιάδα? Μια χαλαρή πρόβα Όσκαρ, με τους ηθοποιούς σε κατάσταση χαρωπής μέθης, αφού τα βραβεία δίνονται μεταξύ τύρου και αχλάδου (και μποοοολικου αλκοόλ) κατέληξε μια ανιαρή συνέντευξη τύπου!

Την ώρα που η Αμερική θα παρακολουθεί την ιστορική ακύρωση των Σφαιρών και την μετατροπή του σώου σε μια βαρετή ανακοίνωση βραβείων (λες και είναι καμιά ένωση Κριτικών από την Κάτω Μαγούλα του Κολοράντο) εμείς εδώ θα κοιμόμαστε ύπνο βαθύ. Ξημερώματα - ώρα Ελλάδος θα γίνουν όλα αυτά βλέπετε! Η ΕΞΙΛΕΩΣΗ (που έγινε χάρμα εξώφυλλο στο EW, το οποίο βέβαια ανησυχεί για τα Όσκαρ, γιατί πως θα βγάλουν το παντεσπάνι τους οι δημοσιογράφων του?) είναι το μεγάλο φαβορί αλλά κρατήστε και μικρό καλάθι γιατί και πέρυσι η ΒΑΒΕΛ έφυγε με μια μόνο Σφαίρα και μετά στα Όσκαρ ψαχνόταν. Προβλέψεις δεν μπορώ να κάνω πάντως για τους φετινούς υποψήφιους ακόμα γιατί δεν έχω δει ακόμα αρκετές από τις ταινίες (κρατάω δυνάμεις για τα Όσκαρ για τα οποία άλλωστε ετοιμάζω κάτι αρκετά καλό - τουλάχιστον ραδιοφωνικά - αφού κλείνουν τα 80χρονα τους) αν και υποψιάζομαι σε γενικές γραμμές τι θα διαλέξουν τα μέλη της Ένωσης.

Αν θέλετε να θυμηθείτε πάντως τους υποψήφιους (και αν νομίζετε ότι σας παίρνει να το παίξετε κληρονομικό χάρισμα και να μου αφήσετε και κάποιο σχόλιο) κάντε κλικ στην ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ