ΑΠΟΧΩΡΕΙ Η ΤΖΕΝΑ ΤΖΕΪΜΣΟΝ!!! (Αυτό κι αν είναι θλιβερό!)



(στο βίντεο η Τζένα μιλάει για την βαρυσήμαντη απόφαση της και δίνει ένα βραβείο στα Adult Film Awards)
Αν ο ταυλιάρης ο Χρηστάρας και η παθιάρα η Εύη υπήρξαν πρωτοπόροι στην χώρα μας με τα dvd και τις καλλιτεχνικές πόζες τους σε εφημερίδες η Τζένα ήταν σημαία του πόθου και της ερωτικής επιθυμίας για μια δεκαπενταετία τουλάχιστον σε όλο τον κόσμο. Οι "ερμηνείες" της σε κάθε περίπτωση γέμιζαν πισίνες ολόκληρες από την βαριά καλογερική δουλειά των ασπριτζίδων θεατών που θαύμαζαν την απαράμιλλη αφοσίωση της στην τέχνη της υποκριτής.

Ο στόχος της, όπως είχε δηλώσει και η ίδια, ήταν να γίνει η μεγαλύτερη σταρ που έβγαλε η βιομηχανία του πορνό στην Αμερική. Και το κατάφερε! Το βιβλίο της "Πως να κάνετε έρωτα σαν πορνοσταρ" ήταν στην λίστα με τα best seller για πολλές εβδομάδες. Είναι η αδιαφιλονίκητη "Βασίλισσα του Πορνό". Έτσι την ονόμασαν αφού κέρδισε πάνω από 20 Adult Film Awards (τα Όσκαρ της τσοντοβιομηχανίας). Χρειάστηκαν βέβαια και αρκετές πλαστικές αφού τα στήθη της φούσκωναν και ξεφούσκωναν μέσα σε μια 10ετία με ρυθμούς αερόσακου σε τροχαίο! Βλέπετε τα παλικαριά του Nip Tuck κάνουνε θαύματα και στο Λας Βέγκας...

Και να σκεφτεί κανείς ότι όλα ξεκίνησαν από μια καύλα και ένα πείσμα της στιγμής, αφού η Τζένα έπαιξε στην πρώτη σοφτ ταινία της στα 18 της για να πικάρει τότε τον πρώην της που την κεράτωνε συστηματικά! Που να ήξερε ο μαλάκας τι έκανε! Και να που ήρθε η ώρα το Τζενάκι να πει "Τέλος" και να χαιρετήσει τους θαυμαστές και τους συνεργάτες της!

Η αλήθεια είναι ότι το timing της αποχώρησης είναι εξαιρετικό. Βλέπετε το ίντερνετ (o χώρος που η ίδια έχει στήσει μια θαυμάσια επιχείρηση, το ClubJenna, που ετησίως τζιράρει πάνω από 30 εκ δολάρια) τα τελευταία χρόνια αποτελεί μεγάλο βραχνά στην βιομηχανία του σεξ, η οποία με την πειρατεία και τα διάφορα ερασιτεχνικά βίντεο, που κυκλοφορούν, χάνει εκατομμύρια δολάρια. Για όποιον έχει δει το "Booggie Nights" του Π. Άντερσον καταλαβαίνει τι εννοώ. Συγκινημένοι όλοι την αποχαιρετούμε και ελπίζουμε σε κάποιο κρυφό ιδιωτικό dvd με τις σωστές καλλιτεχνικές περιπτύξεις φυσικά.

ΥΓ: Άραγε θα καταφέρει να σταθεί ως ντυμένο icon στο Χόλυγουντ? Γιατί η Τρεϊσι Λορντς έτσι την πάτησε...

Σχόλια

Ο χρήστης etalon είπε…
rip στην μεγαλη δασκαλα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ